Kirkwall
Resa direkt till Lerwick med färja
Lerwick
Se priser

Hur tar man sig från Kirkwall till Lerwick med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kirkwall till Lerwick? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kirkwall till Lerwick är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kirkwall till Lerwick, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kirkwall till Lerwick så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som NorthLink Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kirkwall Lerwick som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta NorthLink Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kirkwall till Lerwick behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kirkwall till Lerwick

Avgångshamn
Kirkwall
Storbritannien
Orkney Islands
Ankomsthamn
Lerwick
Storbritannien
Shetland Islands
Avstånd
165 km
Färjerederier
NorthLink Ferries
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
7 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kirkwall Lerwick: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kirkwall till Lerwick kan du hitta biljetter från 266 kr för en person om du reser utan bil till 2001 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kirkwall till Lerwick är 1099 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kirkwall till Lerwick är 7 timmar 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar 45 minuter att nå Lerwick, medan de snabbaste båtarna anländer till Lerwick på 7 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kirkwall kl 23:45.

Genomsnittspris för en Kirkwall till Lerwick färjeöverfart
1099 kr
Prisintervall för färjor Kirkwall Lerwick (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
266 kr - 2001 kr
Genomsnittlig överfartstid Kirkwall Lerwick
7 timmar 45 minuter
Avgångstid för första färjan till Lerwick
23:45
Ankomsttid för första färjan till Lerwick
07:30

Vilka bolag trafikerar mellan Kirkwall och Lerwick?

Om du vill resa mellan Kirkwall och Lerwick med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat NorthLink Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

NorthLink Ferries Kirkwall Lerwick
NorthLink Ferries
NorthLink Ferries är ett skotskbaserat färjerederi som trafikerar mellan Skottland och Skottlands norra öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kirkwall-Lerwick och boka en biljett från NorthLink Ferries mellan Kirkwall och Lerwick. NorthLink Ferries kör 4 överfarter i veckan till Lerwick från Kirkwall och restiden är 7 timmar 50 minuter. Mer information om NorthLink Ferries
7 timmar 50 minuter
4 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kirkwall? Var anländer båtarna i Lerwick?

Avgångshamn i Kirkwall

NorthLink Ferriess färjor till Lerwick avgår från följande hamnar i Kirkwall:

Kirkwall Aberdeen Terminal
Karta

Ankomsthamn i Lerwick

NorthLink Ferries fartyg anländer till Lerwick från följande hamnar:

Lerwick Ferry Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Kirkwall Lerwick - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kirkwall till Lerwick

Vad kan man besöka och göra i Lerwick?

När du besöker Lerwick kommer du genast att fascineras av hamnens charm. Hamnen är alltid full av färgglada fiskebåtar som lastar av sin dyrbara last. Fiskmarknaden är en sevärdhet som du inte får missa, där kan du prova färska och välsmakande skaldjur. Lerwicks gamla stadskärna är också en riktig pärla med sina kullerstensgator, stenhus och charmiga butiker.

För att upptäcka regionens rika historia rekommenderas ett besök på Shetland Museum. Här kan du lära dig allt om öarnas kultur och traditioner samt deras nära koppling till havet. På museet finns också utställningen för den berömda Up Helly Aa-festivalen, ett av Shetlands största årliga evenemang.

Lerwick är omgivet av vacker natur, perfekt för naturälskare. I närheten kan du vandra längs branta klippor och beundra kustens vackra panoramautsikt. Och missa inte Noss Island, bara några kilometer från Lerwick, som är känd för sina kolonier av sjöfåglar.

När det gäller lokaltrafiken är Lerwick en stad som är lätt att utforska till fots. De smala gatorna och gränderna gör det trevligt och intressant att utforska staden. Men om du föredrar det kan du också använda de lokala bussarna för att ta dig runt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid