Kimolos
Resa direkt till Serifos med färja
Serifos
Se priser

Hur tar man sig från Kimolos till Serifos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kimolos till Serifos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kimolos till Serifos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kimolos till Serifos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kimolos till Serifos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kimolos Serifos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kimolos till Serifos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kimolos till Serifos

Avgångshamn
Kimolos
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Serifos
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
41 km
Färjerederier
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Frekvens av överfarter
8 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kimolos Serifos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kimolos till Serifos kan du hitta biljetter från 93 kr för en person om du reser utan bil till 416 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kimolos till Serifos är 231 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kimolos till Serifos är 2 timmar 32 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 50 minuter att nå Serifos, medan de snabbaste båtarna anländer till Serifos på 1 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Kimolos kl 11:35. Den sista båten till Serifos avgår från hamnen i Kimolos kl 16:15.

Genomsnittspris för en Kimolos till Serifos färjeöverfart
231 kr
Prisintervall för färjor Kimolos Serifos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
93 kr - 416 kr
Genomsnittlig överfartstid Kimolos Serifos
2 timmar 32 minuter
Avgångstid för första färjan till Serifos
11:35
Tid då sista färjan avgår till Serifos
16:15
Ankomsttid för första färjan till Serifos
12:35
Ankomsttid för sista färjan till Serifos
19:45

Varför ta en färja från Kimolos till Serifos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kimolos till Serifos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Serifos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kimolos till Serifos är ett idealiskt sätt att resa.

För en omtänksam personal
Under hela resan från Kimolos till Serifos kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Att köra i flera kilometer i sträck är inte särskilt avkopplande, särskilt om man lägger till risken för trafikstockningar och olyckor. Färjeturen från Kimolos Serifos är raka motsatsen! Ombord, beroende på vilket fartyg från Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du kommer garanterat att börja din semester i Serifos redan utvilad.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Kimolos och Serifos när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Kimolos kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Serifos flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Kimolos och Serifos kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Kimolos och Serifos?

Om du vill resa mellan Kimolos och Serifos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Aegean Speed Lines Kimolos Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines är ett färjerederi med säte i Grekland som erbjuder färjetrafik mellan de grekiska öarna och hamnar på det grekiska fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kimolos-Serifos och boka en biljett från Aegean Speed Lines mellan Kimolos och Serifos. Aegean Speed Lines kör 1 överfarter i veckan till Serifos från Kimolos och restiden är 1 timmar 10 minuter. Mer information om Aegean Speed Lines
1 timmar 10 minuter
1 överfarter i veckan
Hellenic Seaways Kimolos Serifos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kimolos-Serifos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Kimolos och Serifos. Hellenic Seaways kör 3 överfarter i veckan till Serifos från Kimolos och restiden är 2 timmar. Mer information om Hellenic Seaways
2 timmar
3 överfarter i veckan
Zante Ferries Kimolos Serifos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries grundades 1990 och har sitt säte i Zakynthos, Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kimolos-Serifos och boka en biljett från Zante Ferries mellan Kimolos och Serifos. Zante Ferries kör 4 överfarter i veckan till Serifos från Kimolos och restiden är 1 timmar 40 minuter. Mer information om Zante Ferries
1 timmar 40 minuter
4 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kimolos? Var anländer båtarna i Serifos?

Avgångshamn i Kimolos

Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferriess färjor till Serifos avgår från följande hamnar i Kimolos:

Kimolos
Karta

Ankomsthamn i Serifos

Zante Ferries, Hellenic Seaways eller Aegean Speed Lines fartyg anländer till Serifos från följande hamnar:

Serifos
Karta
Serifos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kimolos till Serifos tar det minst 1 timmar 10 minuter att täcka de 41 km mellan Kimolos och Serifos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kimolos och Serifos på vintern) och färjerederiet (Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways och Zante Ferries). Det finns för närvarande 8 överfarter i veckan mellan Kimolos och Serifos.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kimolos och Serifos: Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways och Zante Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Innan du bokar, jämför priserna på Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Kimolos Serifos kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Kimolos och Serifos reser du 41 km.

För att åka med båt från Kimolos till Serifos kan du hitta priser från 93 kr för det lägsta, till 416 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 231 kr.

Den första färjan avgår från Kimolos kl 11:35 till Serifos.

Den sista färjan till Serifos avgår vanligtvis från Kimolos kl 16:15.

Upplev en färjeöverfart från Kimolos till Serifos

Det är inte alltid lätt att få en tydlig bild av hur en överfart från Kimolos till Serifos kommer att vara, särskilt om du inte är bekant med detta transportsätt. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Kimolos till avstigning i Serifos, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways och Zante Ferries sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Kimolos och Serifos.

Avresa från Kimolos med färja

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Kimolos Serifos med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Presentationstid i Kimoloss hamn / Du bör anlända till färjeterminalen i Kimolos inom den tidsgräns som Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries har fastställt. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Kimolos - Serifos / Vid färjeterminalen i Kimolos letar du efter Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Om du har en bil kan du checka in från fordonskön.
  • Ombordstigning på färjan till Serifos / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Kimolos som uppmanar dig att gå ombord. I ditt fordon kommer personal från Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries att fortsätta med ombordstigningen linje för linje. Vänta tålmodigt på att det ska bli din tur.

Ombord på färjan från Kimolos till Serifos

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries-fartyget som de vill. Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Avstigning från färjan i Serifos

Här finns lite information för avstigning i Serifos:

  • Serifos Harbour är i sikte / Besättningen kommer inte att ge dig tillträde till garaget för att hämta ditt fordon förrän båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut i stället av ankomsten till Serifoss hamn från båtens däck.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Kimolos till Serifos i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Serifos.
  • Lämna fartyget och utforska Serifos / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. I Serifos kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen har din semester i Serifos börjat på allvar!
Färja Kimolos Serifos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kimolos till Serifos

Vad kan man besöka och göra i Serifos?

Huvudorten på Serifos är Chora, som ligger på en kulle med en fantastisk utsikt över Egeiska havet. Chora är en labyrint av vindlande gränder, vitkalkade hus, små kyrkor och pittoreska tavernor där du kan smaka på det lokala kökets läckerheter. Glöm inte att besöka det venetianska slottet som dominerar staden och erbjuder en hisnande panoramautsikt.

Stränderna i Serifos är en annan höjdpunkt på denna ö. Bland de mest populära finns Livadi, en organiserad sandstrand där du kan hyra parasoller och solstolar, och Psili Ammos, en lugnare, oförstörd strand som är perfekt för dem som söker lugn och ro. För vattensportsentusiaster erbjuder stränderna Karavi och Koutalas idealiska förhållanden för vindsurfing och dykning.

För att utforska ön och dess omgivningar kan du hyra en bil eller skoter. Då kan du upptäcka de många pittoreska byarna som ligger utspridda på ön, t.ex. Galani, Megalo Livadi och Panagia. Man kan också ta sig till några av de mer avlägsna stränderna med vattentaxi från hamnen i Livadi.

Om du är intresserad av Serifos historia bör du besöka de övergivna gruvorna i Megalo Livadi. Dessa gruvor var en gång en viktig inkomstkälla för ön och ett besök där ger en fascinerande inblick i Serifos industrihistoria.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid