Rekommenderad rutt
Kimolos
Resa direkt till Lavrio med färja
Lavrio
Se priser
Alternativa rutter
Kimolos
Resa med färja till Kythnos
Kythnos
Resa med färja till Lavrio
Lavrio
Se priser

Hur tar man sig från Kimolos till Lavrio med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kimolos till Lavrio? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kimolos till Lavrio är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kimolos till Lavrio, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kimolos till Lavrio så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Zante Ferries, Sea Jets eller Triton Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kimolos Lavrio som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kimolos till Lavrio behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kimolos till Lavrio

Avgångshamn
Kimolos
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Lavrio
Grekland
Attica
Avstånd
112 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Zante Ferries, Sea Jets, Triton Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Kimolos och Lavrio?

Om du vill resa mellan Kimolos och Lavrio med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Kimolos Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kimolos-Lavrio och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Kimolos och Lavrio. Mer information om Hellenic Seaways

Var avgår färjorna från i Kimolos? Var anländer båtarna i Lavrio?

Avgångshamn i Kimolos

Hellenic Seawayss färjor till Lavrio avgår från följande hamnar i Kimolos:

Kimolos
Karta

Ankomsthamn i Lavrio

Hellenic Seaways fartyg anländer till Lavrio från följande hamnar:

Lavrio
Karta
Andra alternativa avgångar från Kimolos till Lavrio
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kimolos och Lavrio: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Zante Ferries, Sea Jets, Triton Ferries.

Färja Kimolos Lavrio - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kimolos till Lavrio

Vad kan man besöka och göra i Lavrio?

En av de viktigaste sevärdheterna att besöka i Lavrio är Thorikos teater. Det är en gammal grekisk teater från 500-talet f.Kr. som ligger nära staden. Det är en imponerande historisk plats som erbjuder panoramautsikt över det omgivande området.

En annan stor sevärdhet i Lavrio är Lavrios arkeologiska museum. Museet visar fascinerande artefakter från regionens arkeologiska utgrävningar. Här kan du beundra keramik, statyer och andra föremål från antiken.

Området runt Lavrio är också fullt av vackra stränder, perfekta för avkoppling och simning. Bland de mest populära stränderna finns Pountazeza och Thorikos. Egeiska havet är kristallblått och kustlandskapet är magnifikt.

När det gäller lokala transporter är Lavrio lätt att nå med bil eller buss från Aten. Det är också möjligt att ta en färja från Lavrio till några av grannöarna, till exempel Kea och Kythnos. Väl framme är det bäst att utforska staden till fots, men det finns också taxibilar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid