Rekommenderad rutt
Kefalonia
Resa direkt till Spetses med färja
Spetses
Se priser
Alternativa rutter
Kefalonia
Resa med färja till Aten
Aten
Resa med färja till Spetses
Spetses
Se priser

Hur tar man sig från Kefalonia till Spetses med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kefalonia till Spetses? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kefalonia till Spetses är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kefalonia till Spetses, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kefalonia till Spetses så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways eller Alpha Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kefalonia Spetses som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kefalonia till Spetses behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kefalonia till Spetses

Avgångshamn
Kefalonia
Grekland
Joniska öarna
Ankomsthamn
Spetses
Grekland
Attica
Avstånd
249 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Kefalonia och Spetses?

Om du vill resa mellan Kefalonia och Spetses med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Kefalonia Spetses
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kefalonia-Spetses och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Kefalonia och Spetses. Mer information om Hellenic Seaways

Var avgår färjorna från i Kefalonia? Var anländer båtarna i Spetses?

Avgångshamn i Kefalonia

Hellenic Seawayss färjor till Spetses avgår från följande hamnar i Kefalonia:

Poros
Karta

Ankomsthamn i Spetses

Hellenic Seaways fartyg anländer till Spetses från följande hamnar:

Spetses
Karta
Andra alternativa avgångar från Kefalonia till Spetses
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kefalonia och Spetses: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Färja Kefalonia Spetses - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kefalonia till Spetses

Vad kan man besöka och göra i Spetses?

En av de viktigaste sevärdheterna i Spetses är den gamla staden med sina kullerstensgator och traditionella hus med färgglada fönsterluckor. En behaglig känsla av nostalgi genomsyrar de smala gatorna, där du kan förlora dig själv i utforskandet av de små butikerna, lokala hantverksbutiker och traditionella tavernor.

Stadens mittpunkt är den pittoreska hamnen i Spetses, där fiskebåtar och lyxiga yachter möts. Det är den perfekta utgångspunkten för att utforska ön till fots eller med cykel. På tal om cykling, du kan hyra cyklar för att utforska ön i din egen takt. Det vanligaste transportmedlet är cykel, eftersom bilar inte är tillåtna i staden. Detta bidrar till att bevara den lugna atmosfären på Spetses.

En av de mest kända platserna i Spetses är Bouboulinas hus-museum, en hjältinna från det grekiska självständighetskriget. Besökare kan utforska detta historiska hus och lära sig mer om Greklands turbulenta historia.

Agia Marina-stranden är ett annat måste i Spetses. Bara en kort promenad från staden ligger denna gyllene sandstrand och dess kristallklara vatten är perfekt för avkoppling och simning. Det finns också andra stränder att utforska, som Kounoupitsa och Zogeria, båda vackra och perfekta för en lat dag i solen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid