Rekommenderad rutt
Kavala
Resa direkt till Mytilene med färja
Mytilene
Se priser
Alternativa rutter
Kavala
Resa med färja till Lemnos
Lemnos
Resa med färja till Mytilene
Mytilene
Se priser

Hur tar man sig från Kavala till Mytilene med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kavala till Mytilene? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kavala till Mytilene är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kavala till Mytilene, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kavala till Mytilene så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kavala Mytilene som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kavala till Mytilene behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kavala till Mytilene

Avgångshamn
Kavala
Grekland
Ankomsthamn
Mytilene
Grekland
Norra Egeiska öarna
Avstånd
273 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
7 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kavala Mytilene: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kavala till Mytilene kan du hitta biljetter från 324 kr för en person om du reser utan bil till 1989 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kavala till Mytilene är 995 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kavala till Mytilene är 9 timmar 12 minuter. De långsammaste färjorna tar 11 timmar att nå Mytilene, medan de snabbaste båtarna anländer till Mytilene på 7 timmar 55 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kavala kl 01:00. Den sista båten till Mytilene avgår från hamnen i Kavala kl 23:00.

Genomsnittspris för en Kavala till Mytilene färjeöverfart
995 kr
Prisintervall för färjor Kavala Mytilene (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
324 kr - 1989 kr
Genomsnittlig överfartstid Kavala Mytilene
9 timmar 12 minuter
Avgångstid för första färjan till Mytilene
01:00
Tid då sista färjan avgår till Mytilene
23:00
Ankomsttid för första färjan till Mytilene
04:50
Ankomsttid för sista färjan till Mytilene
12:00

Vilka bolag trafikerar mellan Kavala och Mytilene?

Om du vill resa mellan Kavala och Mytilene med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Kavala Mytilene
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kavala-Mytilene och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Kavala och Mytilene. Hellenic Seaways kör 4 överfarter i veckan till Mytilene från Kavala och restiden är 7 timmar 20 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
7 timmar 20 minuter
4 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kavala? Var anländer båtarna i Mytilene?

Avgångshamn i Kavala

Hellenic Seawayss färjor till Mytilene avgår från följande hamnar i Kavala:

Kavala
Karta

Ankomsthamn i Mytilene

Hellenic Seaways fartyg anländer till Mytilene från följande hamnar:

Mytilene
Karta
Andra alternativa avgångar från Kavala till Mytilene
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kavala till Mytilene tar det minst 7 timmar 20 minuter att täcka de 273 km mellan Kavala och Mytilene.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kavala och Mytilene på vintern) och färjerederiet (Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 4 överfarter i veckan mellan Kavala och Mytilene.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kavala och Mytilene: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

För att åka med båt från Kavala till Mytilene kan du hitta priser från 324 kr för det lägsta, till 1989 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 995 kr.

Den första färjan avgår från Kavala kl 01:00 till Mytilene.

Den sista färjan till Mytilene avgår vanligtvis från Kavala kl 23:00.

Färja Kavala Mytilene - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kavala till Mytilene

Vad kan man besöka och göra i Mytilene?

En av Mytilenes mest fascinerande sevärdheter är utan tvekan dess imponerande medeltida slott. Mytilene Castle byggdes på 600-talet av bysantinerna och erbjuder en hisnande panoramautsikt över staden och Egeiska havet. Du kan utforska de befästa murarna och fördjupa dig i regionens historia.

Gamla stan i Mytilene är också en plats av särskilt intresse. Med sina smala gator och stenhus förflyttar denna charmiga del av staden dig tillbaka i tiden. Här finns hantverksbutiker, pittoreska kaféer och traditionella tavernor där du kan smaka på lokala specialiteter.

För att ta sig runt i staden finns det flera transportalternativ. Du kan enkelt ta dig runt till fots och utforska stadens olika gator och torg. Cykling är också ett populärt sätt att upptäcka Mytilene, med cykeluthyrning i hela staden. Om du föredrar kollektivtrafik går det regelbundet bussar mellan de olika delarna av staden.

Om du vill utforska Mytilenes omgivningar rekommenderar vi naturligtvis att du hyr en bil. Då kan du besöka öns vackra byar, avskilda stränder och avlägsna arkeologiska fyndplatser.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid