Kavala
Resa direkt till Lavrio med färja
Lavrio
Se priser

Hur tar man sig från Kavala till Lavrio med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kavala till Lavrio? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kavala till Lavrio är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kavala till Lavrio, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kavala till Lavrio så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kavala Lavrio som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kavala till Lavrio behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kavala till Lavrio

Avgångshamn
Kavala
Grekland
Ankomsthamn
Lavrio
Grekland
Attica
Avstånd
360 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
14 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kavala Lavrio: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kavala till Lavrio kan du hitta biljetter från 636 kr för en person om du reser utan bil till 2660 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kavala till Lavrio är 1642 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kavala till Lavrio är 16 timmar. De långsammaste färjorna tar 18 timmar 45 minuter att nå Lavrio, medan de snabbaste båtarna anländer till Lavrio på 14 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kavala kl 09:00. Den sista båten till Lavrio avgår från hamnen i Kavala kl 18:00.

Genomsnittspris för en Kavala till Lavrio färjeöverfart
1642 kr
Prisintervall för färjor Kavala Lavrio (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
636 kr - 2660 kr
Genomsnittlig överfartstid Kavala Lavrio
16 timmar
Avgångstid för första färjan till Lavrio
09:00
Tid då sista färjan avgår till Lavrio
18:00
Ankomsttid för första färjan till Lavrio
06:45
Ankomsttid för sista färjan till Lavrio
23:30

Varför ta en färja från Kavala till Lavrio?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kavala till Lavrio vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Lavrio. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kavala till Lavrio är ett idealiskt sätt att resa.

Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Omvänt är en Kavala Lavrio-båtresa extremt avkopplande. Färjor som drivs av Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du anländer till Lavrio utan stress och helt avslappnad.
Ta med dig obegränsat med bagage
Med tåg, buss eller flyg tillämpas ofta ett överskott på ett gratis bagage och varje ytterligare bagage genererar en extra kostnad. När du går ombord på en Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines-färja i Kavala får du dock ta med dig så mycket bagage som du vill, så länge det finns i ditt fordon. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Lavrio. Det är dock värt att fråga personalen på Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines om fartyget har ett bagageförråd där du kan lämna dina väskor tills du når Lavrio.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Kavala till Lavrio, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.

Vilka bolag trafikerar mellan Kavala och Lavrio?

Om du vill resa mellan Kavala och Lavrio med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Kavala Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kavala-Lavrio och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Kavala och Lavrio. Hellenic Seaways kör 4 överfarter i veckan till Lavrio från Kavala och restiden är 14 timmar. Mer information om Hellenic Seaways
14 timmar
4 överfarter i veckan
Sea Jets Kavala Lavrio
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kavala-Lavrio och boka en biljett från Sea Jets mellan Kavala och Lavrio. Mer information om Sea Jets
Aegean Sea Lines Kavala Lavrio
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kavala och Lavrio. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kavala-Lavrio och boka en biljett från Aegean Sea Lines mellan Kavala och Lavrio. Mer information om Aegean Sea Lines

Var avgår färjorna från i Kavala? Var anländer båtarna i Lavrio?

Avgångshamn i Kavala

Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Liness färjor till Lavrio avgår från följande hamnar i Kavala:

Kavala
Karta

Ankomsthamn i Lavrio

Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways fartyg anländer till Lavrio från följande hamnar:

Lavrio
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kavala till Lavrio tar det minst 14 timmar att täcka de 360 km mellan Kavala och Lavrio.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kavala och Lavrio på vintern) och färjerederiet (Hellenic Seaways, Sea Jets och Aegean Sea Lines). Det finns för närvarande 4 överfarter i veckan mellan Kavala och Lavrio.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kavala och Lavrio: Hellenic Seaways, Sea Jets och Aegean Sea Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Innan du bokar, jämför priserna på Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Kavala Lavrio kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Kavala och Lavrio reser du 360 km.

För att åka med båt från Kavala till Lavrio kan du hitta priser från 636 kr för det lägsta, till 2660 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1642 kr.

Den första färjan avgår från Kavala kl 09:00 till Lavrio.

Den sista färjan till Lavrio avgår vanligtvis från Kavala kl 18:00.

Hur är en färjeöverfart från Kavala till Lavrio?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Kavala och Lavrio kan se ut. För att hjälpa dig att fördjupa dig i atmosfären på en färjekryssning med Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines, förklarar vi här de olika stegen på resan, från ombordstigning i Kavala till avstigning i Lavrio. Du hittar också praktisk information om Kavala och Lavrio.

Ombordstigning i Kavala

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Kavala Lavrio börjar:

  • Ankomsttid i Kavalas hamn / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Kavala. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning för överfarten Kavala - Lavrio / Gå till Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-diskarna i Kavala färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Lavrio / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Kavala som uppmanar dig att gå ombord. Med bil följer du Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Liness personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på fartyget mellan Kavala och Lavrio

På Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Färjan närmar sig Lavrio, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Lavrio:

  • Närmar sig Lavrios hamn / Du får endast tillträde till garaget när båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Lavrio från ytterdäcket.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Lavrio Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Lavrio / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Det går ännu snabbare som fotgängare. Tullpersonalen i Lavrios hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen börjar din vistelse i Lavrio på allvar!
Färja Kavala Lavrio - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kavala till Lavrio

Vad kan man besöka och göra i Lavrio?

En av de viktigaste sevärdheterna att besöka i Lavrio är Thorikos teater. Det är en gammal grekisk teater från 500-talet f.Kr. som ligger nära staden. Det är en imponerande historisk plats som erbjuder panoramautsikt över det omgivande området.

En annan stor sevärdhet i Lavrio är Lavrios arkeologiska museum. Museet visar fascinerande artefakter från regionens arkeologiska utgrävningar. Här kan du beundra keramik, statyer och andra föremål från antiken.

Området runt Lavrio är också fullt av vackra stränder, perfekta för avkoppling och simning. Bland de mest populära stränderna finns Pountazeza och Thorikos. Egeiska havet är kristallblått och kustlandskapet är magnifikt.

När det gäller lokala transporter är Lavrio lätt att nå med bil eller buss från Aten. Det är också möjligt att ta en färja från Lavrio till några av grannöarna, till exempel Kea och Kythnos. Väl framme är det bäst att utforska staden till fots, men det finns också taxibilar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid