Rekommenderad rutt
Kavala
Resa direkt till Karlovasi med färja
Karlovasi
Se priser
Alternativa rutter
Kavala
Resa med färja till Lemnos
Lemnos
Resa med färja till Karlovasi
Karlovasi
Se priser

Hur tar man sig från Kavala till Karlovasi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kavala till Karlovasi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kavala till Karlovasi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kavala till Karlovasi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kavala till Karlovasi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kavala Karlovasi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kavala till Karlovasi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kavala till Karlovasi

Avgångshamn
Kavala
Grekland
Ankomsthamn
Karlovasi
Grekland
Avstånd
402 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
14 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kavala Karlovasi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kavala till Karlovasi kan du hitta biljetter från 451 kr för en person om du reser utan bil till 2128 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kavala till Karlovasi är 1180 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kavala till Karlovasi är 16 timmar 1 minuter. De långsammaste färjorna tar 17 timmar att nå Karlovasi, medan de snabbaste båtarna anländer till Karlovasi på 15 timmar 25 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kavala kl 19:00. Den sista båten till Karlovasi avgår från hamnen i Kavala kl 23:00.

Genomsnittspris för en Kavala till Karlovasi färjeöverfart
1180 kr
Prisintervall för färjor Kavala Karlovasi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
451 kr - 2128 kr
Genomsnittlig överfartstid Kavala Karlovasi
16 timmar 1 minuter
Avgångstid för första färjan till Karlovasi
19:00
Tid då sista färjan avgår till Karlovasi
23:00
Ankomsttid för första färjan till Karlovasi
11:20
Ankomsttid för sista färjan till Karlovasi
16:00

Vilka bolag trafikerar mellan Kavala och Karlovasi?

Om du vill resa mellan Kavala och Karlovasi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Kavala Karlovasi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kavala-Karlovasi och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Kavala och Karlovasi. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Karlovasi från Kavala och restiden är 14 timmar 20 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
14 timmar 20 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kavala? Var anländer båtarna i Karlovasi?

Avgångshamn i Kavala

Hellenic Seawayss färjor till Karlovasi avgår från följande hamnar i Kavala:

Kavala
Karta

Ankomsthamn i Karlovasi

Hellenic Seaways fartyg anländer till Karlovasi från följande hamnar:

Karlovasi
Karta
Andra alternativa avgångar från Kavala till Karlovasi
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kavala till Karlovasi tar det minst 14 timmar 20 minuter att täcka de 402 km mellan Kavala och Karlovasi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kavala och Karlovasi på vintern) och färjerederiet (Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Kavala och Karlovasi.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kavala och Karlovasi: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

För att åka med båt från Kavala till Karlovasi kan du hitta priser från 451 kr för det lägsta, till 2128 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1180 kr.

Den första färjan avgår från Kavala kl 19:00 till Karlovasi.

Den sista färjan till Karlovasi avgår vanligtvis från Kavala kl 23:00.

Färja Kavala Karlovasi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kavala till Karlovasi

Vad kan man besöka och göra i Karlovasi?

När du besöker Karlovasi kommer du genast att fascineras av den fridfulla atmosfären och den traditionella arkitekturen. Staden är känd för sin imponerande mosaik av nyklassicistiska hus som byggdes på 1800-talet under den blomstrande tobaksindustrin. Promenera genom de smala gatorna i gamla stan för att upptäcka dessa magnifika byggnader och utforska det historiska Potami-distriktet, hem för gamla stenbyggnader.

Tobaksmuseet är ett annat måste i Karlovasi. Museet ligger i en före detta tobaksfabrik och berättar historien om denna industri, som har satt sin prägel på staden. Här kan du upptäcka de olika stadierna i tobaksproduktionen, samt utställningar av föremål och verktyg som användes på den tiden.

Området runt Karlovasi är också fullt av naturskatter. Bara några kilometer från staden hittar du Potami-kanjonen, ett riktigt paradis för vandrare. Följ stigen längs floden och upptäck magnifika vattenfall och naturliga pooler där du kan simma och svalka dig.

Det finns flera transportalternativ för att ta sig runt i staden och det omgivande området. Karlovasi har ett bussnät som förbinder de olika delarna av staden, liksom de viktigaste turistattraktionerna i det omgivande området. Du kan också hyra en bil för större flexibilitet och utforska området i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid