Rekommenderad rutt
Kavala
Resa direkt till Evdilos med färja
Evdilos
Se priser
Alternativa rutter
Kavala
Resa med färja till Lemnos
Lemnos
Resa med färja till Evdilos
Evdilos
Se priser

Hur tar man sig från Kavala till Evdilos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kavala till Evdilos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kavala till Evdilos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kavala till Evdilos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kavala till Evdilos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kavala Evdilos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kavala till Evdilos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kavala till Evdilos

Avgångshamn
Kavala
Grekland
Ankomsthamn
Evdilos
Grekland
Avstånd
398 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
15 timmar 55 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Kavala och Evdilos?

Om du vill resa mellan Kavala och Evdilos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Kavala Evdilos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kavala-Evdilos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Kavala och Evdilos. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Evdilos från Kavala och restiden är 15 timmar 55 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
15 timmar 55 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kavala? Var anländer båtarna i Evdilos?

Avgångshamn i Kavala

Hellenic Seawayss färjor till Evdilos avgår från följande hamnar i Kavala:

Kavala
Karta

Ankomsthamn i Evdilos

Hellenic Seaways fartyg anländer till Evdilos från följande hamnar:

Evdilos
Karta
Andra alternativa avgångar från Kavala till Evdilos
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kavala till Evdilos tar det minst 15 timmar 55 minuter att täcka de 398 km mellan Kavala och Evdilos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kavala och Evdilos på vintern) och färjerederiet (Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Kavala och Evdilos.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kavala och Evdilos: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Färja Kavala Evdilos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kavala till Evdilos

Vad kan man besöka och göra i Evdilos?

När du promenerar genom de pittoreska gatorna i Evdilos kommer du att upptäcka många traditionella kaféer och tavernor där du kan prova lokala specialiteter som souvlaki, moussaka och utsökt färsk fisk och skaldjur. Passa på att besöka stadens marknad, där du hittar lokala produkter som olivolja, honung och aromatiska örter.

En av de sevärdheter man inte får missa i Evdilos är det arkeologiska museet, som rymmer en imponerande samling artefakter och föremål från förhistorisk tid till romartiden. Historiefantaster kommer också att bli glada över att upptäcka ruinerna av Koskina Castle, som erbjuder en panoramautsikt över staden och Egeiska havet.

Naturälskare kommer att gilla området runt Evdilos, med magnifika sandstränder som Kampos och Livadi. Här kan man koppla av i solen, simma i det kristallklara vattnet eller ägna sig åt vattensporter som dykning och vindsurfing. Vandrare kan också dra nytta av de vandringsleder som slingrar sig genom öns kullar och dalar och erbjuder hisnande vyer.

När det gäller lokala transporter har Evdilos bra förbindelser med lokala bussar, vilket gör det lätt att ta sig runt i området. Du kan också hyra en bil eller skoter för att få mer frihet att utforska området i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid