Rekommenderad rutt
Kastelorizo
Resa direkt till Nisyros med färja
Nisyros
Se priser
Alternativa rutter
Kastelorizo
Resa med färja, flyg till Rhodos
Rhodos
Resa med färja till Nisyros
Nisyros
Se priser

Hur tar man sig från Kastelorizo till Nisyros med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kastelorizo till Nisyros? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kastelorizo till Nisyros är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kastelorizo till Nisyros, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kastelorizo till Nisyros så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kastelorizo Nisyros som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kastelorizo till Nisyros behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kastelorizo till Nisyros

Avgångshamn
Kastelorizo
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Nisyros
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
222 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
8 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kastelorizo Nisyros: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kastelorizo till Nisyros kan du hitta biljetter från 278 kr för en person om du reser utan bil till 3909 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kastelorizo till Nisyros är 2093 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kastelorizo till Nisyros är 8 timmar 32 minuter. De långsammaste färjorna tar 10 timmar 10 minuter att nå Nisyros, medan de snabbaste båtarna anländer till Nisyros på 8 timmar 10 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kastelorizo kl 11:00. Den sista båten till Nisyros avgår från hamnen i Kastelorizo kl 19:15.

Genomsnittspris för en Kastelorizo till Nisyros färjeöverfart
2093 kr
Prisintervall för färjor Kastelorizo Nisyros (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
278 kr - 3909 kr
Genomsnittlig överfartstid Kastelorizo Nisyros
8 timmar 32 minuter
Avgångstid för första färjan till Nisyros
11:00
Tid då sista färjan avgår till Nisyros
19:15
Ankomsttid för första färjan till Nisyros
05:25
Ankomsttid för sista färjan till Nisyros
21:20

Vilka bolag trafikerar mellan Kastelorizo och Nisyros?

Om du vill resa mellan Kastelorizo och Nisyros med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Kastelorizo Nisyros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Kastelorizo-Nisyros och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Kastelorizo-Nisyros och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Kastelorizo och Nisyros. Blue Star Ferries kör 2 överfarter i veckan till Nisyros från Kastelorizo och restiden är 8 timmar 10 minuter. Mer information om Blue Star Ferries
8 timmar 10 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kastelorizo? Var anländer båtarna i Nisyros?

Avgångshamn i Kastelorizo

Blue Star Ferriess färjor till Nisyros avgår från följande hamnar i Kastelorizo:

Kastelorizo
Karta

Ankomsthamn i Nisyros

Blue Star Ferries fartyg anländer till Nisyros från följande hamnar:

Nisyros
Karta
Nisyros
Karta
Andra alternativa avgångar från Kastelorizo till Nisyros
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kastelorizo till Nisyros tar det minst 8 timmar 10 minuter att täcka de 222 km mellan Kastelorizo och Nisyros.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kastelorizo och Nisyros på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Kastelorizo och Nisyros.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kastelorizo och Nisyros: Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

För att åka med båt från Kastelorizo till Nisyros kan du hitta priser från 278 kr för det lägsta, till 3909 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 2093 kr.

Den första färjan avgår från Kastelorizo kl 11:00 till Nisyros.

Den sista färjan till Nisyros avgår vanligtvis från Kastelorizo kl 19:15.

Färja Kastelorizo Nisyros - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kastelorizo till Nisyros

Vad kan man besöka och göra i Nisyros?

Huvudattraktionen på Nisyros är utan tvekan den aktiva vulkanen, Stefanos-kratern. Denna gigantiska 4 000 år gamla krater är fortfarande ett geologiskt underverk och ger besökarna en känsla av att befinna sig på en annan planet. Fumarolerna, de varma källorna och månlandskapen är attraktioner som man inte får missa. Vandringen till toppen av vulkanen är en oförglömlig upplevelse, med hisnande panoramautsikt över kalderan och de omgivande öarna.

På upptäcktsfärd i öns städer, varav den största är Mandraki, kan resenärerna upptäcka pittoreska kyrkor, smala gator och typiskt grekiska vitkalkade hus. Det arkeologiska museet i Mandraki är också ett måste och ger en inblick i öns forntida historia genom sin samling av skulpturer, keramik och mynt.

För att ta sig runt på ön kan man använda traditionella transportmedel som taxi, buss och hyrbil. Men det bästa sättet att upptäcka Nisyros är utan tvekan till fots. Med sina välmarkerade vandringsleder är ön ett riktigt paradis för naturälskare och vandrare. Slingrande stigar genom olivlundar, vingårdar och pittoreska byar ger besökarna möjlighet att utforska öns fridfulla omgivningar i sin egen takt.

När det gäller boende erbjuder Nisyros en rad olika alternativ som passar alla budgetar, från camping till lyxhotell. Lokala tavernor serverar utsökt traditionell grekisk mat, med fokus på färska skaldjur.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid