Rekommenderad rutt
Kastelorizo
Resa direkt till Astypalaia med färja
Astypalaia
Se priser
Alternativa rutter
Kastelorizo
Resa med färja, flyg till Rhodos
Rhodos
Resa med färja till Astypalaia
Astypalaia
Se priser

Hur tar man sig från Kastelorizo till Astypalaia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kastelorizo till Astypalaia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kastelorizo till Astypalaia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kastelorizo till Astypalaia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kastelorizo till Astypalaia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kastelorizo Astypalaia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kastelorizo till Astypalaia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kastelorizo till Astypalaia

Avgångshamn
Kastelorizo
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Astypalaia
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
295 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
14 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kastelorizo Astypalaia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kastelorizo till Astypalaia kan du hitta biljetter från 497 kr för en person om du reser utan bil till 4360 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kastelorizo till Astypalaia är 2533 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kastelorizo till Astypalaia är 14 timmar 28 minuter. De långsammaste färjorna tar 16 timmar 20 minuter att nå Astypalaia, medan de snabbaste båtarna anländer till Astypalaia på 14 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kastelorizo kl 11:00. Den sista båten till Astypalaia avgår från hamnen i Kastelorizo kl 11:40.

Genomsnittspris för en Kastelorizo till Astypalaia färjeöverfart
2533 kr
Prisintervall för färjor Kastelorizo Astypalaia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
497 kr - 4360 kr
Genomsnittlig överfartstid Kastelorizo Astypalaia
14 timmar 28 minuter
Avgångstid för första färjan till Astypalaia
11:00
Tid då sista färjan avgår till Astypalaia
11:40
Ankomsttid för första färjan till Astypalaia
01:15
Ankomsttid för sista färjan till Astypalaia
04:00

Vilka bolag trafikerar mellan Kastelorizo och Astypalaia?

Om du vill resa mellan Kastelorizo och Astypalaia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Kastelorizo Astypalaia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Kastelorizo-Astypalaia och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Kastelorizo-Astypalaia och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Kastelorizo och Astypalaia. Blue Star Ferries kör 1 överfarter i veckan till Astypalaia från Kastelorizo och restiden är 14 timmar 30 minuter. Mer information om Blue Star Ferries
14 timmar 30 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kastelorizo? Var anländer båtarna i Astypalaia?

Avgångshamn i Kastelorizo

Blue Star Ferriess färjor till Astypalaia avgår från följande hamnar i Kastelorizo:

Kastelorizo
Karta

Ankomsthamn i Astypalaia

Blue Star Ferries fartyg anländer till Astypalaia från följande hamnar:

Astypalea
Karta
Andra alternativa avgångar från Kastelorizo till Astypalaia
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kastelorizo till Astypalaia tar det minst 14 timmar 30 minuter att täcka de 295 km mellan Kastelorizo och Astypalaia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kastelorizo och Astypalaia på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Kastelorizo och Astypalaia.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kastelorizo och Astypalaia: Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

För att åka med båt från Kastelorizo till Astypalaia kan du hitta priser från 497 kr för det lägsta, till 4360 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 2533 kr.

Den första färjan avgår från Kastelorizo kl 11:00 till Astypalaia.

Den sista färjan till Astypalaia avgår vanligtvis från Kastelorizo kl 11:40.

Färja Kastelorizo Astypalaia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kastelorizo till Astypalaia

Vad kan man besöka och göra i Astypalaia?

Huvudorten Astypalaia, även känd som Chora, är en arkitektonisk pärla med sina traditionella vita hus, smala gator och karaktäristiska väderkvarnar. Du kan vandra på kullerstensgatorna, besöka de små bysantinska kyrkorna och njuta av panoramautsikten över Egeiska havet från de medeltida vallarna. Passa på att besöka det venetianska slottet Querini, som har utsikt över staden och erbjuder hisnande vyer.

Utanför staden är Astypalaia fullt av vackra stränder och avskilda vikar. Stränderna Livadi, Pera Gialos och Vathses är mycket populära och erbjuder kristallklart vatten som är perfekt för simning och snorkling. Om du är ute efter lugn och ro kan du bege dig till de mindre överbefolkade och orörda stränderna Kaminakia eller Schinontas.

Ön Astypalaia erbjuder också gott om möjligheter till vandring och promenader genom vilda, oförstörda landskap. Naturälskare kan utforska öns stigar, inklusive de som leder till Negros-grottan, där man kan beundra imponerande stalaktiter och stalagmiter.

När det gäller transport på ön har Astypalaia en flygplats med direktflyg från Aten och andra grannöar. Väl här kan du hyra bil, skoter eller mountainbike för att utforska ön i din egen takt. Det finns också kollektivtrafik, om än begränsad, med bussar som förbinder huvudstaden med de omgivande byarna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid