Kapellskär
Resa direkt till Paldiski med färja
Paldiski
Se priser

Hur tar man sig från Kapellskär till Paldiski med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kapellskär till Paldiski? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kapellskär till Paldiski är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kapellskär till Paldiski, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kapellskär till Paldiski så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som DFDS Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kapellskär Paldiski som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta DFDS Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kapellskär till Paldiski behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kapellskär till Paldiski

Avgångshamn
Kapellskär
Sverige
Ankomsthamn
Paldiski
Estland
Avstånd
284 km
Färjerederier
DFDS Seaways
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
9 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kapellskär Paldiski: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kapellskär till Paldiski kan du hitta biljetter från 1781 kr för en person om du reser utan bil till 2729 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kapellskär till Paldiski är 2105 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kapellskär till Paldiski är 9 timmar 42 minuter. De långsammaste färjorna tar 10 timmar att nå Paldiski, medan de snabbaste båtarna anländer till Paldiski på 9 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kapellskär kl 09:30. Den sista båten till Paldiski avgår från hamnen i Kapellskär kl 21:00.

Genomsnittspris för en Kapellskär till Paldiski färjeöverfart
2105 kr
Prisintervall för färjor Kapellskär Paldiski (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1781 kr - 2729 kr
Genomsnittlig överfartstid Kapellskär Paldiski
9 timmar 42 minuter
Avgångstid för första färjan till Paldiski
09:30
Tid då sista färjan avgår till Paldiski
21:00
Ankomsttid för första färjan till Paldiski
08:00
Ankomsttid för sista färjan till Paldiski
20:00

Varför ta en färja från Kapellskär till Paldiski?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kapellskär till Paldiski vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Paldiski. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kapellskär till Paldiski är ett idealiskt sätt att resa.

För att få lite havsluft
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. Under överfarten Kapellskär-Paldiski kan du gå ut på DFDS Seaways-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Paldiski full av energi.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Kapellskär till Paldiski som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Kapellskär kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Paldiski flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Kapellskär och Paldiski kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.
Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Omvänt är en Kapellskär Paldiski-båtresa extremt avkopplande. Färjor som drivs av DFDS Seaways är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du kommer garanterat att börja din semester i Paldiski redan utvilad.

Vilka bolag trafikerar mellan Kapellskär och Paldiski?

Om du vill resa mellan Kapellskär och Paldiski med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat DFDS Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

DFDS Seaways Kapellskär Paldiski
DFDS Seaways
DFDS Seaways är ett färjerederi med säte i Köpenhamn, Danmark, som tillhandahåller passagerar- och fordonsförbindelser mellan hamnar i norra Europa, inklusive hamnarna i Dover, Antwerpen och Calais till Storbritannien, men även mellan hamnarna i Oslo och Köpenhamn, mellan hamnar i Norge och Sverige och andra hamnar i Europa. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kapellskär-Paldiski och boka en biljett från DFDS Seaways mellan Kapellskär och Paldiski. DFDS Seaways kör 7 överfarter i veckan till Paldiski från Kapellskär och restiden är 9 timmar. Mer information om DFDS Seaways
9 timmar
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kapellskär? Var anländer båtarna i Paldiski?

Avgångshamn i Kapellskär

DFDS Seawayss färjor till Paldiski avgår från följande hamnar i Kapellskär:

Kapellskar
Karta

Ankomsthamn i Paldiski

DFDS Seaways fartyg anländer till Paldiski från följande hamnar:

Port of Paldiski
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kapellskär till Paldiski tar det minst 9 timmar att täcka de 284 km mellan Kapellskär och Paldiski.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kapellskär och Paldiski på vintern) och färjerederiet (DFDS Seaways). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Kapellskär och Paldiski.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kapellskär och Paldiski: DFDS Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av DFDS Seaways.

Innan du bokar, jämför priserna på DFDS Seaways på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Kapellskär Paldiski kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Kapellskär och Paldiski reser du 284 km.

För att åka med båt från Kapellskär till Paldiski kan du hitta priser från 1781 kr för det lägsta, till 2729 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 2105 kr.

Den första färjan avgår från Kapellskär kl 09:30 till Paldiski.

Den sista färjan till Paldiski avgår vanligtvis från Kapellskär kl 21:00.

Hur är en färjeöverfart från Kapellskär till Paldiski?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Kapellskär och Paldiski kan se ut. För att hjälpa dig att fördjupa dig i atmosfären på en färjekryssning med DFDS Seaways, förklarar vi här de olika stegen på resan, från ombordstigning i Kapellskär till avstigning i Paldiski. Du hittar också praktisk information om Kapellskär och Paldiski.

Avresa från Kapellskär med färja

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Kapellskär Paldiski med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Presentation i hamnen i Kapellskär / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med DFDS Seaways) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Kapellskär. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning på överfarten Kapellskär - Paldiski / I Kapellskär visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid DFDS Seaways-bokföringen vid Kapellskär färjeterminal. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Paldiski / Från färjeterminalen i Kapellskär uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. I ditt fordon kommer personal från DFDS Seaways att fortsätta med ombordstigningen linje för linje. Vänta tålmodigt på att det ska bli din tur.

Ombord på fartyget mellan Kapellskär och Paldiski

Ombord på DFDS Seaways-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Färjan närmar sig Paldiski, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Paldiski:

  • Färjan går in i Paldiski Harbour / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Paldiski från ytterdäcket.
  • Om du sitter i en hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Paldiski Harbour.
  • Lämna fartyget och Paldiski är ditt / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Det går ännu snabbare som fotgängare. I Paldiski kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen lämnar du hamnen och Paldiski väntar på dig!
Färja Kapellskär Paldiski - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kapellskär till Paldiski

Vad kan man besöka och göra i Paldiski?

En av stadens främsta sevärdheter är fyren Pakri, som erbjuder en hisnande panoramautsikt över Östersjön. Fyren byggdes 1725 och är en av de äldsta i Estland och en symbol för staden. Besökare kan klättra upp till toppen för att se den hisnande utsikten över de omgivande öarna och kusten.

Paldiski är också hem för ett antal reliker från en svunnen tid. Den gamla stadsdelen med sina pittoreska kullerstensgator och välbevarade 1700-talshus har en charmig atmosfär och inbjuder dig att vandra runt och upptäcka stadens förflutna. Maritime Energy Museum tar dig med på en fascinerande resa genom regionens sjöfartshistoria, med utställningar om navigering, fyrar och sjöfartstraditioner.

För naturälskare är Paldiski omgivet av magnifika vilda landskap. Nära staden ligger Pakri-klipporna, som bildades för tusentals år sedan av naturens krafter. Dessa branta klippor erbjuder en fantastisk utsikt över Östersjön och är hem för ett varierat utbud av flora och fauna. Besökare kan promenera längs de välmarkerade vandringslederna och beundra den naturliga skönheten i området.

När det gäller lokala transporter är Paldiski lättillgängligt från Estlands huvudstad Tallinn, med tåg eller bil. När du väl är här kan du ta dig runt i staden till fots, eftersom de flesta turistattraktionerna ligger inom bekvämt räckhåll från varandra. För att utforska det omgivande området rekommenderar vi att du hyr en bil eller följer med på en organiserad utflykt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid