Kalymnos
Resa direkt till Leipsoi med färja
Leipsoi
Se priser

Hur tar man sig från Kalymnos till Leipsoi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kalymnos till Leipsoi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kalymnos till Leipsoi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kalymnos till Leipsoi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kalymnos till Leipsoi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kalymnos Leipsoi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kalymnos till Leipsoi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kalymnos till Leipsoi

Avgångshamn
Kalymnos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Leipsoi
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
43 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kalymnos Leipsoi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kalymnos till Leipsoi kan du hitta biljetter från 116 kr för en person om du reser utan bil till 1388 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kalymnos till Leipsoi är 636 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kalymnos till Leipsoi är 1 timmar 36 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 15 minuter att nå Leipsoi, medan de snabbaste båtarna anländer till Leipsoi på 1 timmar 10 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kalymnos kl 07:00. Den sista båten till Leipsoi avgår från hamnen i Kalymnos kl 23:45.

Genomsnittspris för en Kalymnos till Leipsoi färjeöverfart
636 kr
Prisintervall för färjor Kalymnos Leipsoi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
116 kr - 1388 kr
Genomsnittlig överfartstid Kalymnos Leipsoi
1 timmar 36 minuter
Avgångstid för första färjan till Leipsoi
07:00
Tid då sista färjan avgår till Leipsoi
23:45
Ankomsttid för första färjan till Leipsoi
00:15
Ankomsttid för sista färjan till Leipsoi
14:45

Varför ta en färja från Kalymnos till Leipsoi?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kalymnos till Leipsoi vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Leipsoi. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kalymnos till Leipsoi är ett idealiskt sätt att resa.

För att få lite havsluft
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. Under överfarten Kalymnos-Leipsoi kan du gå ut på Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Leipsoi full av energi.
För en omtänksam personal
Under hela resan från Kalymnos till Leipsoi kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Kalymnos till Leipsoi som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Kalymnos kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Leipsoi flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Kalymnos och Leipsoi kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Kalymnos och Leipsoi?

Om du vill resa mellan Kalymnos och Leipsoi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Kalymnos Leipsoi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Kalymnos-Leipsoi och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Kalymnos-Leipsoi och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Kalymnos och Leipsoi. Blue Star Ferries kör 2 överfarter i veckan till Leipsoi från Kalymnos och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om Blue Star Ferries
1 timmar 30 minuter
2 överfarter i veckan
Dodekanisos Seaways Kalymnos Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kalymnos-Leipsoi och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Kalymnos och Leipsoi. Dodekanisos Seaways kör 1 överfarter i veckan till Leipsoi från Kalymnos och restiden är 2 timmar 10 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
2 timmar 10 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kalymnos? Var anländer båtarna i Leipsoi?

Avgångshamn i Kalymnos

Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seawayss färjor till Leipsoi avgår från följande hamnar i Kalymnos:

Kalymnos
Karta

Ankomsthamn i Leipsoi

Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries fartyg anländer till Leipsoi från följande hamnar:

Port of Leipsoi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kalymnos till Leipsoi tar det minst 1 timmar 30 minuter att täcka de 43 km mellan Kalymnos och Leipsoi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kalymnos och Leipsoi på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries och Dodekanisos Seaways). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Kalymnos och Leipsoi.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kalymnos och Leipsoi: Blue Star Ferries och Dodekanisos Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Under din överfart mellan Kalymnos och Leipsoi reser du 43 km.

För att åka med båt från Kalymnos till Leipsoi kan du hitta priser från 116 kr för det lägsta, till 1388 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 636 kr.

Den första färjan avgår från Kalymnos kl 07:00 till Leipsoi.

Den sista färjan till Leipsoi avgår vanligtvis från Kalymnos kl 23:45.

Färja Kalymnos Leipsoi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kalymnos till Leipsoi

Vad kan man besöka och göra i Leipsoi?

Ön Leipsoi har mycket att erbjuda. Huvudbyn, även känd som Leipsoi, är en idealisk utgångspunkt för att utforska det omgivande området. Du kan vandra genom de smala gatorna och beundra de traditionella vitkalkade husen, prydda med färgglad bougainvillea. Passa på att stanna till vid det pittoreska torget, där du kan njuta av en traditionell grekisk kopp kaffe medan du tittar på det lokala livet.

Stränderna i Leipsoi är en annan stor attraktion. Chochlakoura-stranden är en av de mest populära, med sin fina sand och kristallklara turkosa vatten. Om du vill ha mer avskildhet kan du åka till de ensliga stränderna Limnionas eller Katsadia. Glöm inte att ta med din dykutrustning för att utforska havsbotten, som är rik på marint liv.

För den historieintresserade erbjuder Leipsoi också ett antal fascinerande arkeologiska platser. Artemistemplet är ett av de mest anmärkningsvärda på ön. Det byggdes under den hellenistiska perioden och från sin kulle har man en fantastisk utsikt över det omgivande området.

För att ta dig runt på ön kan du hyra en skoter eller fyrhjuling från de lokala uthyrningsfirmorna. Det är ett praktiskt och roligt sätt att ta sig runt och upptäcka öns alla hörn. Du kan också använda den lokala busstrafiken som förbinder de olika byarna i Leipsoi.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid