Rekommenderad rutt
Kalamata
Resa direkt till Kythira med färja
Kythira
Se priser
Alternativa rutter
Kalamata
Resa med färja till Kissamos
Kissamos
Resa med färja till Kythira
Kythira
Se priser

Hur tar man sig från Kalamata till Kythira med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kalamata till Kythira? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kalamata till Kythira är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kalamata till Kythira, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kalamata till Kythira så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Lane Sea Lines, LANE Sea Line eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kalamata Kythira som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta LANE Sea Line eller Lane Sea Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kalamata till Kythira behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kalamata till Kythira

Avgångshamn
Kalamata
Grekland
Peloponnesos
Ankomsthamn
Kythira
Grekland
Attica
Avstånd
126 km
Färjerederier
Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Kalamata till Kythira?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kalamata till Kythira vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kythira. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kalamata till Kythira är ett idealiskt sätt att resa.

Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Att köra i flera kilometer i sträck är inte särskilt avkopplande, särskilt om man lägger till risken för trafikstockningar och olyckor. Omvänt är en Kalamata Kythira-båtresa extremt avkopplande. Ombord, beroende på vilket fartyg från LANE Sea Line eller Lane Sea Lines som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du anländer till Kythira utan stress och helt avslappnad.
För en omtänksam personal
Varje minut av överfarten Kalamata-Kythira, från ombordstigning i hamnen i Kalamata till avstigning i Kythira, står kvalificerad och leende personal från LANE Sea Line eller Lane Sea Lines till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Kalamata till Kythira som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Kalamata kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Denna båtresa mellan Kalamata och Kythira kommer att förbli ett oförglömligt ögonblick för dina barn.

Vilka bolag trafikerar mellan Kalamata och Kythira?

Om du vill resa mellan Kalamata och Kythira med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat LANE Sea Line eller Lane Sea Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

LANE Sea Line Kalamata Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line grundades 1985 och har sitt säte i Bari, Italien. Företaget betjänar hamnarna i Adriatiska havet i Italien och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kalamata-Kythira och boka en biljett från LANE Sea Line mellan Kalamata och Kythira. Mer information om LANE Sea Line
Lane Sea Lines Kalamata Kythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kalamata och Kythira. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kalamata-Kythira och boka en biljett från Lane Sea Lines mellan Kalamata och Kythira. Mer information om Lane Sea Lines

Var avgår färjorna från i Kalamata? Var anländer båtarna i Kythira?

Avgångshamn i Kalamata

LANE Sea Line eller Lane Sea Liness färjor till Kythira avgår från följande hamnar i Kalamata:

Kalamata
Karta
Kalamata
Karta

Ankomsthamn i Kythira

Lane Sea Lines eller LANE Sea Line fartyg anländer till Kythira från följande hamnar:

Kythira
Karta
Andra alternativa avgångar från Kalamata till Kythira
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kalamata och Kythira: LANE Sea Line och Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

Under din överfart mellan Kalamata och Kythira reser du 126 km.

Färja Kalamata Kythira - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kalamata till Kythira

Vad kan man besöka och göra i Kythira?

Kythiras huvudort är Chora, som ligger på en kulle med en fantastisk utsikt över havet. De smala gatorna och stenhusen ger staden en traditionell känsla, medan de många kaféerna och restaurangerna ger en livlig atmosfär. Besök gärna det venetianska slottet från 1200-talet, som dominerar staden och erbjuder panoramautsikt över hela ön.

Några kilometer från Chora ligger byn Mylopotamos, känd för sina vattenfall och naturliga pooler. En promenad i området bjuder på magnifik utsikt över den gröna dalen och möjlighet att simma i det kristallklara vattnet.

Stränderna i Kythira är ett riktigt paradis för solbadare och simmare. Från avskilda stränder till pittoreska vikar, du hittar allt på denna ö. Bland de vackraste stränderna får du inte missa Kaladi, en gyllene sandstrand omgiven av branta klippor, eller Firi Ammos, en fin sandstrand med turkost vatten.

För att utforska området runt Kythira rekommenderar vi att man hyr en bil eller skoter. Öns vägar är i gott skick och väl skyltade, vilket gör dem till ett perfekt sätt att ta sig runt. Du kan upptäcka de många traditionella byarna som ligger utspridda på ön, till exempel Avlemonas, Agia Pelagia och Potamos.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid