Resa med båt från Jersey till Normandie

Att resa med färja från Jersey till Normandie är ett utmärkt val! Jersey Normandie-färjor körs av 2 rederier (Manche Îles Express eller Condor Ferries) som trafikerar hamnarna i Cherbourg, Granville, Flamanville, Barneville-Carteret och Jersey.

För att vara säker på att hitta en billig Jersey Normandie båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Manche Îles Express och Condor Ferries.

Färja Jersey Normandie i siffror

Länder
Storbritannien
Frankrike
Antal överfarter
8 överfarter i veckan
Antal hamnar
5
Antal färjeförbindelser
4
Antal färjerederier
2
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Jersey Normandie färjerutter

Letar du efter en Jersey till Normandie färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Jersey och Normandie. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Condor Ferries eller Manche Îles Express erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Jersey, Barneville-Carteret, Flamanville, Granville eller Cherbourg använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Jersey Normandie färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Manche Îles Express eller Condor Ferries. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 4 färjerutter mellan Jersey och Normandie!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Jersey Normandie - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Jersey till Normandie

Normandie: Ankomst med färja från Jersey och utforskning av regionen

Cherbourg, som är porten till regionen, har en charmig maritim atmosfär. Du kan besöka Cité de la Mer, ett interaktivt museum tillägnat undervattensutforskning och marin biologisk mångfald. Och missa inte att besöka Fort du Roule för en hisnande utsikt över hamnen.

Le Havre, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, har en dynamisk modern arkitektur. Ta dig tid att promenera längs den berömda strandpromenaden, där du kan beundra den eleganta kyrkan St Joseph med sina imponerande linjer. Inte långt därifrån ligger MuMa, André Malraux museum för modern konst.

Normandie: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att upptäcka Normandie är utan tvekan på sommaren, från juni till augusti. Temperaturerna ligger i genomsnitt mellan 18 och 22 grader Celsius, vilket ger soliga dagar som är perfekta för att utforska berömda stränder som Deauville och Etretat. Kvällarna är i allmänhet milda, vilket gör att du kan koppla av på terrassen medan du provar regionens kulinariska specialiteter.

Våren (mars till maj) är också en trevlig tid att besöka Normandie. Naturen vaknar till liv, träden knoppas och trädgårdarna är vackra. Medeltemperaturen ligger mellan 10 och 15 grader Celsius, men regnskurar kan förekomma. Därför är det bäst att ta med ett paraply och vattentäta kläder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None