Ischia
Resa direkt till Forio med färja
Forio
Se priser

Hur tar man sig från Ischia till Forio med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ischia till Forio? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ischia till Forio är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ischia till Forio, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ischia till Forio så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Alilauro. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ischia Forio som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Alilauro-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ischia till Forio behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ischia till Forio

Avgångshamn
Ischia
Italien
Kampanien
Ankomsthamn
Forio
Italien
Kampanien
Avstånd
8 km
Färjerederier
Alilauro
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Ischia och Forio?

Om du vill resa mellan Ischia och Forio med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Alilauro som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Alilauro Ischia Forio
Alilauro
Alilauro är ett italienskbaserat färjerederi som erbjuder färjetrafik mellan de italienska öarna i Tyrrenska havet, inklusive Ischia och Capri. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ischia-Forio och boka en biljett från Alilauro mellan Ischia och Forio. Mer information om Alilauro

Var avgår färjorna från i Ischia? Var anländer båtarna i Forio?

Avgångshamn i Ischia

Alilauros färjor till Forio avgår från följande hamnar i Ischia:

Ischia
Karta

Ankomsthamn i Forio

Alilauro fartyg anländer till Forio från följande hamnar:

Forio
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ischia Forio - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ischia till Forio

Vad kan man besöka och göra i Forio?

En av Forios huvudattraktioner är den magnifika Poseidon Thermal Park. Parken erbjuder ett brett utbud av termiska pooler och jacuzzis, samt exotiska trädgårdar och fantastiska skulpturer. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av fördelarna med det termiska vattnet. Strandälskare kommer inte heller att bli besvikna, eftersom Forio är hem för flera fina sandstränder, inklusive den berömda San Francesco-stranden.

Staden Forio i sig är också väl värd ett besök. Strosa genom de smala gatorna och upptäck den typiska medelhavsarkitekturen med sina färgglada hus och blomfyllda balkonger. Passa på att besöka katedralen San Vito, en magnifik 1300-talskyrka med en fantastisk barockfasad. Aragonesiska slottet, som också ligger i närheten, är ett annat måste. Denna medeltida fästning erbjuder en hisnande utsikt över ön och havet.

För att utforska Forios omgivningar finns ett antal transportalternativ. Att hyra en skoter är ett populärt val, eftersom det gör det enkelt att ta sig runt och besöka de mer avlägsna platserna. Bussar är också ett bra sätt att ta sig runt, med regelbundna avgångar till olika delar av ön. Slutligen går det färjor mellan Forio och det italienska fastlandet, vilket gör det möjligt för besökare att njuta av Amalfikustens skönhet.

För den som gillar det italienska köket har Forio ett stort utbud av restauranger och trattorior som serverar utsökta rätter tillagade av färska lokala råvaror. Passa på att prova den berömda napolitanska pizzan eller regionens fisk- och skaldjursspecialiteter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid