Illas Cíes
Resa direkt till Vigo med färja
Vigo
Se priser

Hur tar man sig från Illas Cíes till Vigo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Illas Cíes till Vigo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Illas Cíes till Vigo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Illas Cíes till Vigo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Illas Cíes till Vigo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Mar de Ons eller Naviera Nabia. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Illas Cíes Vigo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Mar de Ons eller Naviera Nabia-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Illas Cíes till Vigo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Illas Cíes till Vigo

Avgångshamn
Illas Cíes
Spanien
Galicien
Ankomsthamn
Vigo
Spanien
Galicien
Avstånd
14 km
Färjerederier
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frekvens av överfarter
11 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Illas Cíes till Vigo?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Illas Cíes till Vigo vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Vigo. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Illas Cíes till Vigo är ett idealiskt sätt att resa.

Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Vigo eller någon annanstans. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under överfarten Illas Cíes-Vigo på Naviera Nabia eller Mar de Ons-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
För en omtänksam personal
Personalen från Mar de Ons eller Naviera Nabia står till ditt förfogande från det att fartyget lämnar Illas Cíes till det att det lämnar Vigo. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. När du går ombord på en Mar de Ons eller Naviera Nabia-färja i Illas Cíes får du dock ta med dig så mycket bagage som du vill, så länge det finns i ditt fordon. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Vigo. Det är dock värt att fråga personalen på Mar de Ons eller Naviera Nabia om fartyget har ett bagageförråd där du kan lämna dina väskor tills du når Vigo.

Vilka bolag trafikerar mellan Illas Cíes och Vigo?

Om du vill resa mellan Illas Cíes och Vigo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Mar de Ons eller Naviera Nabia som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Mar de Ons Illas Cíes Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons är ett färjerederi med säte i Spanien som erbjuder överfarter mellan de galiciska öarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Illas Cíes-Vigo och boka en biljett från Mar de Ons mellan Illas Cíes och Vigo. Mar de Ons kör 6 överfarter per dag till Vigo från Illas Cíes och restiden är 50 minuter. Mer information om Mar de Ons
50 minuter
6 överfarter per dag
Naviera Nabia Illas Cíes Vigo
Naviera Nabia
Naviera Nabia bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Illas Cíes och Vigo. På Vivanoda kan du jämföra priser för Illas Cíes-Vigo och boka en biljett från Naviera Nabia mellan Illas Cíes och Vigo. Naviera Nabia kör 5 överfarter per dag till Vigo från Illas Cíes och restiden är 50 minuter. Mer information om Naviera Nabia
50 minuter
5 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Illas Cíes? Var anländer båtarna i Vigo?

Avgångshamn i Illas Cíes

Mar de Ons eller Naviera Nabias färjor till Vigo avgår från följande hamnar i Illas Cíes:

Cies Islands
Karta

Ankomsthamn i Vigo

Naviera Nabia eller Mar de Ons fartyg anländer till Vigo från följande hamnar:

Vigo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Illas Cíes till Vigo tar det minst 50 minuter att täcka de 14 km mellan Illas Cíes och Vigo.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Illas Cíes och Vigo på vintern) och färjerederiet (Mar de Ons och Naviera Nabia). Det finns för närvarande 11 överfarter per dag mellan Illas Cíes och Vigo.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Illas Cíes och Vigo: Mar de Ons och Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din överfart mellan Illas Cíes och Vigo reser du 14 km.

Färja Illas Cíes Vigo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Illas Cíes till Vigo

Vad kan man besöka och göra i Vigo?

En av sevärdheterna i Vigo är den berömda Monte del Castro, en kulle med en hisnande panoramautsikt över staden och den omgivande bukten. Det är den perfekta platsen för att beundra en magnifik solnedgång eller bara koppla av i orörda naturomgivningar. Monte del Castro är också hem för en medeltida fästning, Castillo de San Sebastián, som vittnar om regionens rika och händelserika historia.

För att ta sig runt Vigo har besökare flera transportalternativ. Kollektivtrafiksystemet är väl utbyggt med bussar och tunnelbanelinjer som erbjuder enkla förbindelser mellan stadens olika stadsdelar. Det är också möjligt att ta sig runt med cykel, tack vare stadens många cykelvägar.

En annan av Vigos attraktioner är marknaden La Piedra, ett måste för matälskare. Denna täckta marknad är ett riktigt paradis för sinnena, där du kan prova läckra skaldjur som färska skaldjur och lokal fisk. Missa inte chansen att prova den berömda "pulpo a la gallega", en traditionell bläckfiskrätt.

För att upptäcka Vigos naturliga skönhet, ta en promenad längs strandpromenaden och njut av de magnifika stränderna och hemliga vikarna gömda längs kusten. Cíesöarna, bara några kilometer utanför Vigos kust, är en annan naturpärla som man inte får missa. Dessa öar, som är klassade som nationalpark, erbjuder spektakulär natur och himmelska stränder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid