Illas Cíes
Resa direkt till Portonovo med färja
Portonovo
Se priser

Hur tar man sig från Illas Cíes till Portonovo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Illas Cíes till Portonovo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Illas Cíes till Portonovo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Illas Cíes till Portonovo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Illas Cíes till Portonovo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Mar de Ons eller Naviera Nabia. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Illas Cíes Portonovo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Mar de Ons eller Naviera Nabia-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Illas Cíes till Portonovo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Illas Cíes till Portonovo

Avgångshamn
Illas Cíes
Spanien
Galicien
Ankomsthamn
Portonovo
Spanien
Galicien
Avstånd
23 km
Färjerederier
Mar de Ons, Naviera Nabia
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Illas Cíes till Portonovo?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Illas Cíes till Portonovo vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Portonovo. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Illas Cíes till Portonovo är ett idealiskt sätt att resa.

Vila i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Illas Cíes till Portonovo genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
Du får mycket mer vila än i bilen
Att köra i flera kilometer i sträck är inte särskilt avkopplande, särskilt om man lägger till risken för trafikstockningar och olyckor. Färjeresan Illas Cíes Portonovo är precis tvärtom. Färjor som drivs av Mar de Ons eller Naviera Nabia är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Utan tvekan kommer du att anlända till Portonovo helt avslappnad.
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Illas Cíes-Portonovo kan du gå ut på Mar de Ons eller Naviera Nabia-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. Den friska havsluften och vågorna som gungar färjan kommer att lugna dig omedelbart. Du kommer att anlända till Portonovo och känna dig helt zen och energisk.

Vilka bolag trafikerar mellan Illas Cíes och Portonovo?

Om du vill resa mellan Illas Cíes och Portonovo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Mar de Ons eller Naviera Nabia som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Mar de Ons Illas Cíes Portonovo
Mar de Ons
Mar de Ons är ett färjerederi med säte i Spanien som erbjuder överfarter mellan de galiciska öarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Illas Cíes-Portonovo och boka en biljett från Mar de Ons mellan Illas Cíes och Portonovo. Mer information om Mar de Ons
Naviera Nabia Illas Cíes Portonovo
Naviera Nabia
Naviera Nabia bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Illas Cíes och Portonovo. På Vivanoda kan du jämföra priser för Illas Cíes-Portonovo och boka en biljett från Naviera Nabia mellan Illas Cíes och Portonovo. Mer information om Naviera Nabia

Var avgår färjorna från i Illas Cíes? Var anländer båtarna i Portonovo?

Avgångshamn i Illas Cíes

Mar de Ons eller Naviera Nabias färjor till Portonovo avgår från följande hamnar i Illas Cíes:

Cies Islands
Karta

Ankomsthamn i Portonovo

Naviera Nabia eller Mar de Ons fartyg anländer till Portonovo från följande hamnar:

Portonovo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Illas Cíes och Portonovo: Mar de Ons och Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din överfart mellan Illas Cíes och Portonovo reser du 23 km.

Färja Illas Cíes Portonovo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Illas Cíes till Portonovo

Vad kan man besöka och göra i Portonovo?

En av höjdpunkterna i Portonovo är dess magnifika stränder. Det kristallklara vattnet vid Canelas-stranden och Caneliñas-stranden är perfekt för simning och solbad. Besökare kan också njuta av en mängd olika vattensporter, som vindsurfing och dykning.

Området runt Portonovo erbjuder också gott om möjligheter att utforska. Bara några kilometer bort kan du besöka den historiska staden Pontevedra. Strosa genom de smala gatorna i den gamla stadsdelen och upptäck den medeltida arkitekturen, de livliga torgen och de gamla kyrkorna. Passa på att besöka basilikan Santa María la Mayor, ett fantastiskt exempel på gotisk arkitektur.

För naturälskare är en resa till naturreservatet Cíes Islands ett måste. Dessa öar är ett riktigt oförstört paradis med vita sandstränder, turkost vatten och ett överflöd av flora och fauna. Här kan man vandra, campa eller bara koppla av på stranden.

Portonovo är väl försett med lokala transportmedel. Det finns ett bussnätverk som förbinder den närliggande staden Sanxenxo och andra populära platser i området. Du kan också hyra en bil för att utforska området i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid