Illas Cíes
Resa direkt till Baiona med färja
Baiona
Se priser

Hur tar man sig från Illas Cíes till Baiona med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Illas Cíes till Baiona? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Illas Cíes till Baiona är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Illas Cíes till Baiona, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Illas Cíes till Baiona så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Naviera Nabia. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Illas Cíes Baiona som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Nabia-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Illas Cíes till Baiona behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Illas Cíes till Baiona

Avgångshamn
Illas Cíes
Spanien
Galicien
Ankomsthamn
Baiona
Spanien
Galicien
Avstånd
9 km
Färjerederier
Naviera Nabia
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Illas Cíes och Baiona?

Om du vill resa mellan Illas Cíes och Baiona med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Nabia som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Nabia Illas Cíes Baiona
Naviera Nabia
Naviera Nabia bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Illas Cíes och Baiona. På Vivanoda kan du jämföra priser för Illas Cíes-Baiona och boka en biljett från Naviera Nabia mellan Illas Cíes och Baiona. Mer information om Naviera Nabia

Var avgår färjorna från i Illas Cíes? Var anländer båtarna i Baiona?

Avgångshamn i Illas Cíes

Naviera Nabias färjor till Baiona avgår från följande hamnar i Illas Cíes:

Cies Islands
Karta

Ankomsthamn i Baiona

Naviera Nabia fartyg anländer till Baiona från följande hamnar:

Baiona
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Illas Cíes Baiona - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Illas Cíes till Baiona

Vad kan man besöka och göra i Baiona?

En av Baionas huvudattraktioner är den historiska gamla stadsdelen, som är omgiven av magnifika vallar. Strosa genom kullerstensgatorna och upptäck de färgglada husen, de charmiga torgen och de hundraåriga kyrkorna. Missa inte ett besök på Parador de Baiona, ett före detta medeltida slott som omvandlats till ett lyxhotell med hisnande utsikt över bukten.

Staden är också känd för att ha varit ankomstplats för karavellen Pinta, ett av Christopher Columbus fartyg på hans resa till den nya världen 1492. Monumento a la Virgen de la Roca, en staty av Jungfrun som dominerar staden, är en annan sevärdhet som man inte får missa.

För att njuta av Baionas omgivande skönhet kan man bege sig till de fantastiska sandstränderna, som Barbeira Beach eller La Concheira Beach, där man kan koppla av och simma i Atlantens kristallklara vatten. Vattensportsentusiaster kan också vindsurfa, paddla kajak eller segla i Baionabukten.

Om du vill utforska Baionas omgivningar kan du också ta en båt och besöka Ciesöarna, en skyddad naturpark med orörda stränder och ett rikt marint djurliv. De omgivande bergen erbjuder också vackra promenader med panoramautsikt över Atlantkusten.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid