Rekommenderad rutt
Hull
Resa direkt till Zeebrugge med färja
Zeebrugge
Se priser
Alternativa rutter
Hull
Resa med färja till Rotterdam
Rotterdam
Resa med buss, tåg till Bryssel
Bryssel
Resa med tåg, samåkning till Zeebrugge
Zeebrugge
Se priser
Hull
Resa med buss, samåkning, tåg till London
London
Resa med flyg, buss, tåg till Bryssel
Bryssel
Resa med tåg, samåkning till Zeebrugge
Zeebrugge
Se priser

Hur tar man sig från Hull till Zeebrugge med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Hull till Zeebrugge? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Hull till Zeebrugge är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Hull till Zeebrugge, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Hull till Zeebrugge så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som P&O Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Hull Zeebrugge som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta P&O Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Hull till Zeebrugge behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Hull till Zeebrugge

Avgångshamn
Hull
Storbritannien
England
Ankomsthamn
Zeebrugge
Belgien
Avstånd
359 km
Färjerederier
P&O Ferries
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
13 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Hull och Zeebrugge?

Om du vill resa mellan Hull och Zeebrugge med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat P&O Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

P&O Ferries Hull Zeebrugge
P&O Ferries
P&O Ferries är ett engelskt företag med säte i Dover. Det är listat på Vivanoda som är en jämförelseguide som gör att du kan hitta en billig P&O Ferries Hull Zeebrugge-överfart. På Vivanoda kan du jämföra priser för Hull-Zeebrugge och boka en biljett från P&O Ferries mellan Hull och Zeebrugge. P&O Ferries kör 7 överfarter i veckan till Zeebrugge från Hull och restiden är 13 timmar 20 minuter. Mer information om P&O Ferries
13 timmar 20 minuter
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Hull? Var anländer båtarna i Zeebrugge?

Avgångshamn i Hull

P&O Ferriess färjor till Zeebrugge avgår från följande hamnar i Hull:

Hull Ferry Terminal
Karta

Ankomsthamn i Zeebrugge

P&O Ferries fartyg anländer till Zeebrugge från följande hamnar:

Zeebrugge Ferry Terminal
Karta
Andra alternativa avgångar från Hull till Zeebrugge
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Hull till Zeebrugge tar det minst 13 timmar 20 minuter att täcka de 359 km mellan Hull och Zeebrugge.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Hull och Zeebrugge på vintern) och färjerederiet (P&O Ferries). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Hull och Zeebrugge.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Hull och Zeebrugge: P&O Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av P&O Ferries.

Färja Hull Zeebrugge - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Hull till Zeebrugge

Vad kan man besöka och göra i Zeebrugge?

En av Zeebrugges främsta attraktioner är dess hamn, som anses vara en av de viktigaste i Europa. Besökare kan promenera längs kajen och beundra kryssningsfartygen och fraktfartygen som lägger till där. Du kan också ta en guidad tur i hamnen för att lära dig mer om hur den fungerar.

När man promenerar på gatorna i Zeebrugge kan man upptäcka kyrkan Saint-Donatien, en imponerande religiös byggnad från 1100-talet. Kyrkans interiör är också väl värd ett besök, med sina fantastiska målade glasfönster och magnifika orgel.

Bara några kilometer från Zeebrugge kan naturälskare besöka naturreservatet Het Zwin. Detta skyddade område erbjuder magnifik natur och är hem för många arter av flyttfåglar. Promenader genom sanddynerna och längs stranden är en riktig njutning för naturälskare.

Om du vill resa till andra städer i regionen är det bekvämaste transportmedlet tåg. Zeebrugge station är välförsedd och tar dig snabbt till Brygge, en stad i närheten som du inte får missa. Brygge är känt för sin medeltida arkitektur, pittoreska kanaler och utsökta chokladbutiker. Staden är lätt att nå med tåg från Zeebrugge.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid