Rekommenderad rutt
Holyhead
Resa direkt till Dublin med färja
Dublin
Se priser
Alternativa rutter
Holyhead
Resa med färja till Dun Laoghaire
Dun Laoghaire
Resa med tåg, buss till Dublin
Dublin
Se priser

Hur tar man sig från Holyhead till Dublin med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Holyhead till Dublin? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Holyhead till Dublin är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Holyhead till Dublin, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Holyhead till Dublin så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Irish Ferries eller Stena Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Holyhead Dublin som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Stena Line eller Irish Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Holyhead till Dublin behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Holyhead till Dublin

Avgångshamn
Holyhead
Storbritannien
Wales
Ankomsthamn
Dublin
Irland
Avstånd
109 km
Färjerederier
Irish Ferries, Stena Line
Frekvens av överfarter
10 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
2 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Holyhead Dublin: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Holyhead till Dublin kan du hitta biljetter från 486 kr för en person om du reser utan bil till 3458 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Holyhead till Dublin är 1746 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Holyhead till Dublin är 3 timmar 7 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 30 minuter att nå Dublin, medan de snabbaste båtarna anländer till Dublin på 2 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Holyhead kl 02:15. Den sista båten till Dublin avgår från hamnen i Holyhead kl 20:30.

Genomsnittspris för en Holyhead till Dublin färjeöverfart
1746 kr
Prisintervall för färjor Holyhead Dublin (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
486 kr - 3458 kr
Genomsnittlig överfartstid Holyhead Dublin
3 timmar 7 minuter
Avgångstid för första färjan till Dublin
02:15
Tid då sista färjan avgår till Dublin
20:30
Ankomsttid för första färjan till Dublin
05:30
Ankomsttid för sista färjan till Dublin
23:45

Varför ta en färja från Holyhead till Dublin?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Holyhead till Dublin vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Dublin. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Holyhead till Dublin är ett idealiskt sätt att resa.

Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Dublin eller någon annanstans. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under överfarten Holyhead-Dublin på Irish Ferries eller Stena Line-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!
Njut av den friska havsluften
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. Under överfarten Holyhead-Dublin kan du gå ut på Stena Line eller Irish Ferries-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Dublin full av energi.
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Med tåg, buss eller flyg tillämpas ofta ett överskott på ett gratis bagage och varje ytterligare bagage genererar en extra kostnad. För överfarten Holyhead-Dublin krävs inget tillägg så länge allt ditt bagage finns i din bil. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Dublin. Det är dock tillrådligt att fråga besättningen på Stena Line eller Irish Ferries, eftersom det ofta finns bagageförvaringsskåp där passagerarna kan förvara sitt bagage under överfarten.

Vilka bolag trafikerar mellan Holyhead och Dublin?

Om du vill resa mellan Holyhead och Dublin med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Stena Line eller Irish Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Stena Line Holyhead Dublin
Stena Line
Stena Line är ett svenskbaserat färjerederi som erbjuder passagerar- och fordonstrafik mellan hamnar i Västeuropa, bland annat mellan hamnarna Harwich i Storbritannien och Hook of Holland i Nederländerna, mellan Hull och Rotterdam samt mellan Liverpool och Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Holyhead-Dublin och boka en biljett från Stena Line mellan Holyhead och Dublin. Stena Line kör 4 överfarter per dag till Dublin från Holyhead och restiden är 3 timmar 20 minuter. Mer information om Stena Line
3 timmar 20 minuter
4 överfarter per dag
Irish Ferries Holyhead Dublin
Irish Ferries
Irish Ferries bedriver färjetrafik mellan Irland och Storbritannien samt Irland och Frankrike. På Vivanoda kan du jämföra priser för Holyhead-Dublin och boka en biljett från Irish Ferries mellan Holyhead och Dublin. Irish Ferries kör 6 överfarter per dag till Dublin från Holyhead och restiden är 2 timmar 20 minuter. Mer information om Irish Ferries
2 timmar 20 minuter
6 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Holyhead? Var anländer båtarna i Dublin?

Avgångshamn i Holyhead

Stena Line eller Irish Ferriess färjor till Dublin avgår från följande hamnar i Holyhead:

Holyhead Ferry Terminal
Karta

Ankomsthamn i Dublin

Irish Ferries eller Stena Line fartyg anländer till Dublin från följande hamnar:

Dublin StenaLine Ferries Terminal 2
Karta
Andra alternativa avgångar från Holyhead till Dublin
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Holyhead till Dublin tar det minst 2 timmar 20 minuter att täcka de 109 km mellan Holyhead och Dublin.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Holyhead och Dublin på vintern) och färjerederiet (Stena Line och Irish Ferries). Det finns för närvarande 10 överfarter per dag mellan Holyhead och Dublin.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Holyhead och Dublin: Stena Line och Irish Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Irish Ferries, Stena Line.

Under din överfart mellan Holyhead och Dublin reser du 109 km.

För att åka med båt från Holyhead till Dublin kan du hitta priser från 486 kr för det lägsta, till 3458 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1746 kr.

Den första färjan avgår från Holyhead kl 02:15 till Dublin.

Den sista färjan till Dublin avgår vanligtvis från Holyhead kl 20:30.

Färja Holyhead Dublin - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Holyhead till Dublin

Vad kan man besöka och göra i Dublin?

För att börja din rundtur i Dublin bör du bege dig till det berömda Guinness Storehouse, ett gammalt bryggeri som blivit ett ölmuseum. Här kan du lära dig om Guinness historia och njuta av en pint av Irlands berömda svarta öl medan du njuter av panoramautsikten över staden.

Efteråt kan du bege dig till Trinity College för att se den berömda Book of Kells, ett rikt illuminerat manuskript från 800-talet. Trinity Colleges bibliotek är också ett måste att se, med sina takhöga hyllor med träböcker.

För en mer kulturell upplevelse kan du besöka området Temple Bar, som är känt för sina livliga pubar, gatukonstnärer och konstgallerier. Missa inte St Patrick's Cathedral, Irlands största kyrka, som anses vara en juvel av gotisk arkitektur.

För en avkopplande promenad kan du slutligen bege dig till St Stephen's Green, där du kan beundra de välskötta trädgårdarna och de historiska statyerna. Och glöm naturligtvis inte att prova några av Dublins kulinariska läckerheter, som irländsk gryta, scones och den berömda fish and chips.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid