Rekommenderad rutt
Hirtshals
Resa direkt till Larvik med färja
Larvik
Se priser
Alternativa rutter
Hirtshals
Resa med färja till Kristiansand
Kristiansand
Resa med tåg till Larvik
Larvik
Se priser
Hirtshals
Resa med färja till Kristiansand
Kristiansand
Resa med flyg, tåg till Oslo
Oslo
Resa med tåg till Larvik
Larvik
Se priser

Hur tar man sig från Hirtshals till Larvik med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Hirtshals till Larvik? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Hirtshals till Larvik är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Hirtshals till Larvik, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Hirtshals till Larvik så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Color Line eller Fjord Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Hirtshals Larvik som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Color Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Hirtshals till Larvik behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Hirtshals till Larvik

Avgångshamn
Hirtshals
Danmark
Ankomsthamn
Larvik
Norge
Avstånd
164 km
Färjerederier
Color Line, Fjord Line
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Hirtshals Larvik: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Hirtshals till Larvik kan du hitta biljetter från 416 kr för en person om du reser utan bil till 2972 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Hirtshals till Larvik är 1064 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Hirtshals till Larvik är 3 timmar 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 45 minuter att nå Larvik, medan de snabbaste båtarna anländer till Larvik på 3 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Hirtshals kl 12:45. Den sista båten till Larvik avgår från hamnen i Hirtshals kl 22:15.

Genomsnittspris för en Hirtshals till Larvik färjeöverfart
1064 kr
Prisintervall för färjor Hirtshals Larvik (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
416 kr - 2972 kr
Genomsnittlig överfartstid Hirtshals Larvik
3 timmar 45 minuter
Avgångstid för första färjan till Larvik
12:45
Tid då sista färjan avgår till Larvik
22:15
Ankomsttid för första färjan till Larvik
02:00
Ankomsttid för sista färjan till Larvik
16:30

Vilka bolag trafikerar mellan Hirtshals och Larvik?

Om du vill resa mellan Hirtshals och Larvik med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Color Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Color Line Hirtshals Larvik
Color Line
Color Line är ett norskt färjerederi med säte i Oslo som trafikerar mellan Norge och Sverige. På Vivanoda kan du jämföra priser för Hirtshals-Larvik och boka en biljett från Color Line mellan Hirtshals och Larvik. Color Line kör 14 överfarter i veckan till Larvik från Hirtshals och restiden är 3 timmar 50 minuter. Mer information om Color Line
3 timmar 50 minuter
14 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Hirtshals? Var anländer båtarna i Larvik?

Avgångshamn i Hirtshals

Color Lines färjor till Larvik avgår från följande hamnar i Hirtshals:

Hirtshals
Karta

Ankomsthamn i Larvik

Color Line fartyg anländer till Larvik från följande hamnar:

Larvik
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Hirtshals till Larvik tar det minst 3 timmar 50 minuter att täcka de 164 km mellan Hirtshals och Larvik.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Hirtshals och Larvik på vintern) och färjerederiet (Color Line). Det finns för närvarande 14 överfarter i veckan mellan Hirtshals och Larvik.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Hirtshals och Larvik: Color Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Color Line, Fjord Line.

För att åka med båt från Hirtshals till Larvik kan du hitta priser från 416 kr för det lägsta, till 2972 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1064 kr.

Den första färjan avgår från Hirtshals kl 12:45 till Larvik.

Den sista färjan till Larvik avgår vanligtvis från Hirtshals kl 22:15.

Färja Hirtshals Larvik - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Hirtshals till Larvik

Vad kan man besöka och göra i Larvik?

En av stadens mest anmärkningsvärda sevärdheter är Bøkeskogen slott. Denna magnifika herrgård byggdes på 1800-talet och är omgiven av en grönskande park och har en fantastisk havsutsikt. Besökare kan utforska de välskötta trädgårdarna, promenera längs de trädbevuxna stigarna och beundra slottets spektakulära arkitektur.

En annan av Larviks attraktioner är Larvik Museum, som berättar om stadens fascinerande historia. Museet ligger i stadens centrum och har utställningar om den lokala flottan, valfångstindustrin och det dagliga livet för Larviks invånare genom århundradena. Historieintresserade kan också besöka Vikingamuseet, där man kan se vikingaföremål och rekonstruktioner av skepp.

Larvik erbjuder också fantastiska möjligheter att koppla av vid havet. Mølenstranden är en populär plats för bad, promenader eller bara avkoppling i den fina sanden. De steniga klipporna som kantar stranden erbjuder också panoramautsikt över havet och är ett paradis för fotografer.

När det gäller transport är Larvik lättillgängligt med tåg eller bil från Oslo, Norges huvudstad. Lokalt kan du enkelt ta dig runt med kollektivtrafik, till exempel bussar, som trafikerar stadens huvudattraktioner. Du kan också hyra en cykel för att utforska området i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid