Havneby
Resa direkt till List med färja
List
Se priser

Hur tar man sig från Havneby till List med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Havneby till List? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Havneby till List är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Havneby till List, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Havneby till List så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Syltfähre. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Havneby List som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Syltfähre-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Havneby till List behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Havneby till List

Avgångshamn
Havneby
Danmark
Ankomsthamn
List
Tyskland
Schleswig-Holstein
Avstånd
12 km
Färjerederier
Syltfähre
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Havneby och List?

Om du vill resa mellan Havneby och List med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Syltfähre som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Syltfähre Havneby List
Syltfähre
Syltfähre bedriver färjetrafik till Tyskland och Danmark, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Havneby och List. På Vivanoda kan du jämföra priser för Havneby-List och boka en biljett från Syltfähre mellan Havneby och List. Mer information om Syltfähre

Var avgår färjorna från i Havneby? Var anländer båtarna i List?

Avgångshamn i Havneby

Syltfähres färjor till List avgår från följande hamnar i Havneby:

Havneby
Karta

Ankomsthamn i List

Syltfähre fartyg anländer till List från följande hamnar:

List
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Havneby List - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Havneby till List

Vad kan man besöka och göra i List?

En av Lists främsta sevärdheter är den magnifika fyren. List-fyren är 55 meter hög och erbjuder en fantastisk utsikt över ön och Nordsjön. Besökare kan till och med klättra upp till toppen för en hisnande utsikt. Inte långt därifrån ligger den gamla hamnen i List, där du kan strosa längs kajerna och upptäcka charmiga små butiker och restauranger.

För strandälskare erbjuder List fantastiska sträckor med fin sand där du kan koppla av och njuta av solen och havsluften. Det är också en favoritplats för surfare och vindsurfare, tack vare de perfekta förhållandena för dessa vattensporter.

När det gäller transport erbjuder List flera alternativ för att ta sig runt i staden. Du kan hyra en cykel för att utforska området i din egen takt, eller ta en buss till närliggande byar. Att promenera är också ett trevligt alternativ, eftersom staden är relativt liten och lätt att ta sig fram till fots.

För matälskare är List full av läckra lokala specialiteter. Missa inte chansen att prova färsk fisk, skaldjur och andra regionala rätter på stadens många restauranger.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid