Rekommenderad rutt
Harwich
Resa direkt till Hook of Holland med färja
Hook of Holland
Se priser
Alternativa rutter
Harwich
Resa med tåg, samåkning till London
London
Resa med buss, tåg, flyg till Rotterdam
Rotterdam
Resa med tåg, samåkning till Hook of Holland
Hook of Holland
Se priser

Hur tar man sig från Harwich till Hook of Holland med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Harwich till Hook of Holland? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Harwich till Hook of Holland är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Harwich till Hook of Holland, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Harwich till Hook of Holland så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Stena Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Harwich Hook of Holland som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Stena Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Harwich till Hook of Holland behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Harwich till Hook of Holland

Avgångshamn
Harwich
Storbritannien
England
Ankomsthamn
Hook of Holland
Nederländerna
Avstånd
194 km
Färjerederier
Stena Line
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Harwich Hook of Holland: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Harwich till Hook of Holland kan du hitta biljetter från 636 kr för en person om du reser utan bil till 4626 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Harwich till Hook of Holland är 1908 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Harwich till Hook of Holland är 7 timmar 38 minuter. De långsammaste färjorna tar 8 timmar att nå Hook of Holland, medan de snabbaste båtarna anländer till Hook of Holland på 7 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Harwich kl 09:00. Den sista båten till Hook of Holland avgår från hamnen i Harwich kl 23:00.

Genomsnittspris för en Harwich till Hook of Holland färjeöverfart
1908 kr
Prisintervall för färjor Harwich Hook of Holland (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
636 kr - 4626 kr
Genomsnittlig överfartstid Harwich Hook of Holland
7 timmar 38 minuter
Avgångstid för första färjan till Hook of Holland
09:00
Tid då sista färjan avgår till Hook of Holland
23:00
Ankomsttid för första färjan till Hook of Holland
08:00
Ankomsttid för sista färjan till Hook of Holland
18:00

Vilka bolag trafikerar mellan Harwich och Hook of Holland?

Om du vill resa mellan Harwich och Hook of Holland med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Stena Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Stena Line Harwich Hook of Holland
Stena Line
Stena Line är ett svenskbaserat färjerederi som erbjuder passagerar- och fordonstrafik mellan hamnar i Västeuropa, bland annat mellan hamnarna Harwich i Storbritannien och Hook of Holland i Nederländerna, mellan Hull och Rotterdam samt mellan Liverpool och Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Harwich-Hook of Holland och boka en biljett från Stena Line mellan Harwich och Hook of Holland. Mer information om Stena Line

Var avgår färjorna från i Harwich? Var anländer båtarna i Hook of Holland?

Avgångshamn i Harwich

Stena Lines färjor till Hook of Holland avgår från följande hamnar i Harwich:

Harwich International Ferry and Cruise Terminal
Karta

Ankomsthamn i Hook of Holland

Stena Line fartyg anländer till Hook of Holland från följande hamnar:

Hoek Van Holland Ferry Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Harwich och Hook of Holland: Stena Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Stena Line.

För att åka med båt från Harwich till Hook of Holland kan du hitta priser från 636 kr för det lägsta, till 4626 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1908 kr.

Den första färjan avgår från Harwich kl 09:00 till Hook of Holland.

Den sista färjan till Hook of Holland avgår vanligtvis från Harwich kl 23:00.

Färja Harwich Hook of Holland - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Harwich till Hook of Holland

Vad kan man besöka och göra i Hook of Holland?

Hook of Hollands huvudattraktion är dess sandstrand, som sträcker sig flera kilometer längs Nordsjökusten. Besökare kan njuta av strandpromenader, sola eller simma i det svala vattnet. Stranden är också en populär plats för vattensporter som kitesurfing och vindsurfing. Det finns också många kaféer och restauranger längs strandpromenaden där du kan prova färska och välsmakande skaldjur.

Förutom stranden erbjuder Hook of Holland också några intressanta sevärdheter att besöka. Fort Prins Frederik, som byggdes på 1800-talet, är ett militärfort som nu är öppet för allmänheten. Besökarna kan lära sig mer om områdets historia och samtidigt njuta av den vackra panoramautsikten över Nordsjön.

För dem som vill utforska området ytterligare är Hook of Holland en idealisk bas. Staden är väl försedd med allmänna kommunikationer, med regelbundna tågförbindelser till Rotterdam och Haag. Rotterdam ligger bara 30 minuter bort med tåg och är en modern, kosmopolitisk stad känd för sin avantgardistiska arkitektur och sina världsberömda museer. Haag, Nederländernas politiska huvudstad, är också lätt att nå med tåg och erbjuder många turistattraktioner som fredspalatset och Binnenhof.

För dem som föredrar att utforska den omgivande landsbygden ligger naturreservatet Westlandse Zoom i närheten. Detta skyddade område erbjuder magnifika landskap med sanddyner och skogar, samt vandrings- och cykelleder. Det är en idealisk plats för naturälskare att komma bort från stadens liv och rörelse.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid