Gytheio
Resa direkt till Kythira med färja
Kythira
Se priser

Hur tar man sig från Gytheio till Kythira med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Gytheio till Kythira? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Gytheio till Kythira är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Gytheio till Kythira, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Gytheio till Kythira så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Gytheio Kythira som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Gytheio till Kythira behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Gytheio till Kythira

Avgångshamn
Gytheio
Grekland
Peloponnesos
Ankomsthamn
Kythira
Grekland
Attica
Avstånd
78 km
Färjerederier
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Gytheio till Kythira?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Gytheio till Kythira vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kythira. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Gytheio till Kythira är ett idealiskt sätt att resa.

Att äntligen ta sig tid att resa
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines-färja för de 78 km mellan Gytheio och Kythira blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med tycker att din överfart Gytheio-Kythira är lite för kort!
Njut av en mycket uppmärksam personal
Varje minut av överfarten Gytheio-Kythira, från ombordstigning i hamnen i Gytheio till avstigning i Kythira, står kvalificerad och leende personal från LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.
För bekvämligheten i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Gytheio till Kythira genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.

Vilka bolag trafikerar mellan Gytheio och Kythira?

Om du vill resa mellan Gytheio och Kythira med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

LANE Sea Line Gytheio Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line grundades 1985 och har sitt säte i Bari, Italien. Företaget betjänar hamnarna i Adriatiska havet i Italien och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Gytheio-Kythira och boka en biljett från LANE Sea Line mellan Gytheio och Kythira. Mer information om LANE Sea Line
Sea Jets Gytheio Kythira
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Gytheio-Kythira och boka en biljett från Sea Jets mellan Gytheio och Kythira. Mer information om Sea Jets
Lane Sea Lines Gytheio Kythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Gytheio och Kythira. På Vivanoda kan du jämföra priser för Gytheio-Kythira och boka en biljett från Lane Sea Lines mellan Gytheio och Kythira. Mer information om Lane Sea Lines

Var avgår färjorna från i Gytheio? Var anländer båtarna i Kythira?

Avgångshamn i Gytheio

LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Liness färjor till Kythira avgår från följande hamnar i Gytheio:

Gytheio
Karta
Gythion
Karta

Ankomsthamn i Kythira

Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line fartyg anländer till Kythira från följande hamnar:

Kythira
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Gytheio och Kythira: LANE Sea Line, Sea Jets och Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Innan du bokar, jämför priserna på LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Gytheio Kythira kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Gytheio och Kythira reser du 78 km.

Upplev en färjeöverfart från Gytheio till Kythira

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Gytheio till Kythira ser ut. För att hjälpa dig att fördjupa dig i atmosfären på en färjekryssning med LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines, förklarar vi här de olika stegen på resan, från ombordstigning i Gytheio till avstigning i Kythira. Du hittar också praktisk information om Gytheio och Kythira.

Ombordstigning i Gytheio

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Gytheio Kythira med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Presentationstid i Gytheios hamn / Du bör anlända till hamnen i Gytheio i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-bolag. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Gytheio - Kythira / I Gytheio visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-bokföringen vid Gytheio färjeterminal. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Kythira / Från färjeterminalen i Gytheio uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. Med bil följer du LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Liness personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Livet ombord på färjan mellan Gytheio och Kythira

Ombord på Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Avstigning från färjan i Kythira

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Kythira:

  • Färjan går in i Kythira Harbour / Du kommer inte att kunna nå garaget förrän besättningen bjuder in dig. Det finns ingen anledning att skynda sig. Om du vill vänta rekommenderar vi att du tittar på infarten till Kythiras hamn från ytterdäcken.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Kythira Harbour.
  • Lämna fartyget och Kythira är ditt / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Kythira. Äntligen lämnar du hamnen och Kythira väntar på dig!
Färja Gytheio Kythira - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Gytheio till Kythira

Vad kan man besöka och göra i Kythira?

Kythiras huvudort är Chora, som ligger på en kulle med en fantastisk utsikt över havet. De smala gatorna och stenhusen ger staden en traditionell känsla, medan de många kaféerna och restaurangerna ger en livlig atmosfär. Besök gärna det venetianska slottet från 1200-talet, som dominerar staden och erbjuder panoramautsikt över hela ön.

Några kilometer från Chora ligger byn Mylopotamos, känd för sina vattenfall och naturliga pooler. En promenad i området bjuder på magnifik utsikt över den gröna dalen och möjlighet att simma i det kristallklara vattnet.

Stränderna i Kythira är ett riktigt paradis för solbadare och simmare. Från avskilda stränder till pittoreska vikar, du hittar allt på denna ö. Bland de vackraste stränderna får du inte missa Kaladi, en gyllene sandstrand omgiven av branta klippor, eller Firi Ammos, en fin sandstrand med turkost vatten.

För att utforska området runt Kythira rekommenderar vi att man hyr en bil eller skoter. Öns vägar är i gott skick och väl skyltade, vilket gör dem till ett perfekt sätt att ta sig runt. Du kan upptäcka de många traditionella byarna som ligger utspridda på ön, till exempel Avlemonas, Agia Pelagia och Potamos.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid