Guernsey
Resa direkt till Flamanville med färja
Flamanville
Se priser

Hur tar man sig från Guernsey till Flamanville med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Guernsey till Flamanville? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Guernsey till Flamanville är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Guernsey till Flamanville, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Guernsey till Flamanville så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Manche Îles Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Guernsey Flamanville som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Manche Îles Express-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Guernsey till Flamanville behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Guernsey till Flamanville

Avgångshamn
Guernsey
Storbritannien
Kanalöarna
Ankomsthamn
Flamanville
Frankrike
Normandie
Avstånd
52 km
Färjerederier
Manche Îles Express
Frekvens av överfarter
5 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Guernsey Flamanville: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Guernsey till Flamanville kan du hitta biljetter från 254 kr för en person om du reser utan bil till 509 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Guernsey till Flamanville är 439 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Guernsey till Flamanville är 1 timmar 20 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 25 minuter att nå Flamanville, medan de snabbaste båtarna anländer till Flamanville på 1 timmar 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Guernsey kl 17:00. Den sista båten till Flamanville avgår från hamnen i Guernsey kl 20:00.

Genomsnittspris för en Guernsey till Flamanville färjeöverfart
439 kr
Prisintervall för färjor Guernsey Flamanville (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
254 kr - 509 kr
Genomsnittlig överfartstid Guernsey Flamanville
1 timmar 20 minuter
Avgångstid för första färjan till Flamanville
17:00
Tid då sista färjan avgår till Flamanville
20:00
Ankomsttid för första färjan till Flamanville
19:20
Ankomsttid för sista färjan till Flamanville
22:25

Vilka bolag trafikerar mellan Guernsey och Flamanville?

Om du vill resa mellan Guernsey och Flamanville med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Manche Îles Express som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Manche Îles Express Guernsey Flamanville
Manche Îles Express
Det normandiska rederiet Manche Iles Express, som bildades 2005 tack vare stöd från Conseil Général de la Manche, erbjuder regelbunden trafik mellan Guernsey och Flamanville och mer allmänt mellan Cotentin och Kanalöarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Guernsey-Flamanville och boka en biljett från Manche Îles Express mellan Guernsey och Flamanville. Manche Îles Express kör 5 överfarter i veckan till Flamanville från Guernsey och restiden är 1 timmar 10 minuter. Mer information om Manche Îles Express
1 timmar 10 minuter
5 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Guernsey? Var anländer båtarna i Flamanville?

Avgångshamn i Guernsey

Manche Îles Expresss färjor till Flamanville avgår från följande hamnar i Guernsey:

Saint Peter Guernsey Terminal
Karta

Ankomsthamn i Flamanville

Manche Îles Express fartyg anländer till Flamanville från följande hamnar:

Tréauville - Gare Maritime de Diélette
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Guernsey Flamanville - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Guernsey till Flamanville

Vad kan man besöka och göra i Flamanville?

En av Flamanvilles mest kända platser är utan tvekan dess kärnkraftverk. Även om det inte är tillåtet att besöka anläggningen anordnas guidade turer för besökare som vill lära sig mer om kärnkraft och hur den fungerar. Detta är ett unikt tillfälle att lära sig mer om denna kontroversiella teknik.

Flamanville har en magnifik kustlinje med klippor och sandstränder. Naturälskare kommer att njuta av en avkopplande promenad längs stranden, eller kan till och med våga sig ut och dyka för att utforska havsbotten. Klipporna erbjuder också spektakulära vyer och är idealiska för vandringsentusiaster.

Gattevilles fyr ligger nära Flamanville och är en annan sevärdhet som man inte får missa. Den byggdes på 1800-talet och är en av de högsta fyrarna i Europa med en hisnande panoramautsikt över det omgivande området. Insidan av fyren är också öppen för rundturer, så att besökare kan lära sig mer om dess fascinerande historia.

När det gäller transport är Flamanville lättillgängligt med bil eller tåg. Det finns många biluthyrningsföretag i området för dem som föredrar att utforska staden i sin egen takt. Det finns också regelbundna busslinjer som förbinder Flamanville med närliggande städer, vilket ger ett bekvämt alternativ för att ta sig runt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid