Granville
Resa direkt till Sark med färja
Sark
Se priser

Hur tar man sig från Granville till Sark med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Granville till Sark? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Granville till Sark är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Granville till Sark, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Granville till Sark så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Manche Îles Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Granville Sark som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Manche Îles Express-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Granville till Sark behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Granville till Sark

Avgångshamn
Granville
Frankrike
Normandie
Ankomsthamn
Sark
Storbritannien
Kanalöarna
Avstånd
86 km
Färjerederier
Manche Îles Express
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Granville och Sark?

Om du vill resa mellan Granville och Sark med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Manche Îles Express som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Manche Îles Express Granville Sark
Manche Îles Express
Det normandiska rederiet Manche Iles Express, som bildades 2005 tack vare stöd från Conseil Général de la Manche, erbjuder regelbunden trafik mellan Granville och Sark och mer allmänt mellan Cotentin och Kanalöarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Granville-Sark och boka en biljett från Manche Îles Express mellan Granville och Sark. Mer information om Manche Îles Express

Var avgår färjorna från i Granville? Var anländer båtarna i Sark?

Avgångshamn i Granville

Manche Îles Expresss färjor till Sark avgår från följande hamnar i Granville:

Granville
Karta

Ankomsthamn i Sark

Manche Îles Express fartyg anländer till Sark från följande hamnar:

Sark
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Granville Sark - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Granville till Sark

Vad kan man besöka och göra i Sark?

När du anländer till Sark kommer du snabbt att upptäcka att bilar inte är tillåtna. Ön är faktiskt känd för sin totala avsaknad av motoriserade fordon. Istället tar sig både invånare och besökare runt till fots, på cykel eller med hästdragna fordon. Detta ger ön en pittoresk charm och gör det möjligt för besökare att dra full nytta av den rena luften och den naturliga skönheten runt omkring.

Sark har många intressanta platser att besöka. En av höjdpunkterna är Lordship Garden, som är en magnifik landskapsträdgård från 1800-talet. Här finns färgglada blommor, majestätiska träd och härliga promenadstråk. Det finns också La Coupee-fyren, ett ikoniskt landmärke på ön. Från fyren har man en hisnande utsikt över det omgivande havet och de spektakulära klipporna.

För historieintresserade får man inte missa ett besök på Sark Folk Museum. Museet berättar om öns historia och traditioner genom en samling föremål och historiska dokument. Det finns också La Coupee-grottan att utforska. Denna naturliga grotta är en unik plats där du kan beundra klippformationerna och uppskatta naturens skönhet från en annan vinkel.

Slutligen kommer vattensportentusiaster att bli glada över att veta att Sark erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, inklusive segling, dykning, kajakpaddling och fiske.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid