Rekommenderad rutt
Granville
Resa direkt till Guernsey med färja
Guernsey
Se priser
Alternativa rutter
Granville
Resa med färja till Jersey
Jersey
Resa med flyg, färja till Guernsey
Guernsey
Se priser

Hur tar man sig från Granville till Guernsey med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Granville till Guernsey? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Granville till Guernsey är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Granville till Guernsey, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Granville till Guernsey så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Condor Ferries eller Manche Îles Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Granville Guernsey som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Manche Îles Express-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Granville till Guernsey behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Granville till Guernsey

Avgångshamn
Granville
Frankrike
Normandie
Ankomsthamn
Guernsey
Storbritannien
Kanalöarna
Avstånd
100 km
Färjerederier
Condor Ferries, Manche Îles Express
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Granville och Guernsey?

Om du vill resa mellan Granville och Guernsey med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Manche Îles Express som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Manche Îles Express Granville Guernsey
Manche Îles Express
Det normandiska rederiet Manche Iles Express, som bildades 2005 tack vare stöd från Conseil Général de la Manche, erbjuder regelbunden trafik mellan Granville och Guernsey och mer allmänt mellan Cotentin och Kanalöarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Granville-Guernsey och boka en biljett från Manche Îles Express mellan Granville och Guernsey. Mer information om Manche Îles Express

Var avgår färjorna från i Granville? Var anländer båtarna i Guernsey?

Avgångshamn i Granville

Manche Îles Expresss färjor till Guernsey avgår från följande hamnar i Granville:

Granville
Karta

Ankomsthamn i Guernsey

Manche Îles Express fartyg anländer till Guernsey från följande hamnar:

Saint Peter Guernsey Terminal
Karta
Andra alternativa avgångar från Granville till Guernsey
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Granville och Guernsey: Manche Îles Express.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Condor Ferries, Manche Îles Express.

Färja Granville Guernsey - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Granville till Guernsey

Vad kan man besöka och göra i Guernsey?

En av Guernseys mest kända sevärdheter är utan tvekan Château Cornet. Det befästa slottet ligger på en klippig udde och byggdes på 1200-talet och erbjuder en hisnande utsikt över havet och den omgivande landsbygden. Här finns också flera museer som berättar öns historia, från dess militära försvar till den viktorianska eran.

Guernsey är också känt för sina bunkrar från andra världskriget, som har omvandlats till museer. Du kan utforska dessa underjordiska tunnlar och upptäcka Guernseys strategiska roll under kriget.

Förutom sitt historiska arv är Guernsey känt för sina gyllene sandstränder. Fermain Bay är en av de mest populära, med sitt kristallklara vatten och idylliska läge. Vattensportentusiaster kommer också att hitta mycket att göra här, med möjligheter till segling, kajakpaddling och paddle boarding.

För att ta sig runt på ön finns det flera olika transportmedel. Det väl utbyggda bussnätet gör det lätt att nå de olika delarna av ön. För dem som föredrar ett mer flexibelt alternativ är cykeluthyrning ett utmärkt alternativ. Guernsey är en liten ö, vilket gör den perfekt att utforska med cykel. Dessutom finns det många vandringsleder som korsar ön och erbjuder hisnande vyer över kusten och klipporna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid