Rekommenderad rutt
Golfo Aranci
Resa direkt till Nice med färja
Nice
Se priser
Alternativa rutter
Golfo Aranci
Resa med färja till Bastia
Bastia
Resa med flyg, färja till Nice
Nice
Se priser
Golfo Aranci
Resa med färja till Toulon
Toulon
Resa med buss, tåg, samåkning till Nice
Nice
Se priser

Hur tar man sig från Golfo Aranci till Nice med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Golfo Aranci till Nice? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Golfo Aranci till Nice är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Golfo Aranci till Nice, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Golfo Aranci till Nice så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Corsica Ferries eller Moby Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Golfo Aranci Nice som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Corsica Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Golfo Aranci till Nice behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Golfo Aranci till Nice

Avgångshamn
Golfo Aranci
Italien
Sardinien
Ankomsthamn
Nice
Frankrike
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Avstånd
357 km
Färjerederier
Corsica Ferries, Moby Lines
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
16 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Golfo Aranci och Nice?

Om du vill resa mellan Golfo Aranci och Nice med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Corsica Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Corsica Ferries Golfo Aranci Nice
Corsica Ferries
Corsica Ferries är ett fransk-italienska färjerederi som trafikerar Korsika och Sardinien från det franska och italienska fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Golfo Aranci-Nice och boka en biljett från Corsica Ferries mellan Golfo Aranci och Nice. Corsica Ferries kör 1 överfarter i veckan till Nice från Golfo Aranci och restiden är 16 timmar 50 minuter. Mer information om Corsica Ferries
16 timmar 50 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Golfo Aranci? Var anländer båtarna i Nice?

Avgångshamn i Golfo Aranci

Corsica Ferriess färjor till Nice avgår från följande hamnar i Golfo Aranci:

Golfo Aranci
Karta

Ankomsthamn i Nice

Corsica Ferries fartyg anländer till Nice från följande hamnar:

Nice Terminal Passager 1
Karta

Hur tar jag mig till stationen från Nice färjeterminal?

Med kollektivtrafik:
- Ungefärlig tid: 15-20 minuter
- Buss nr 7: Du kan ta buss nr 57 från hållplatsen "Port Lympia" nära hamnen och gå av vid hållplatsen "Gare Thiers". Resan till stationen tar ca 35 minuter.
- Ungefärligt pris: 1,50 euro

Med taxi:
- Ungefärlig tid: 10-15 minuter
- Taxi: Du kan hitta taxibilar eller boka en Uber från hamnens avlastningsområde. Taxiresan till stationen kan ta ca 10-15 minuter, beroende på trafiksituationen.
- Ungefärlig kostnad: 15-20 euro

Hur tar jag mig till flygplatsen från hamnen i Nice?

Om du vill ta dig till flygplatsen från hamnen i Nice finns det följande olika transportalternativ.

Med allmänna kommunikationer:
- Ungefärlig restid: 40-45 minuter
- Spårvagn: Du kan ta spårvagn L2 till flygplatsen från hållplatsen "Port Lympia" nära hamnen. Resan till flygplatsen tar ca 40-45 minuter, beroende på trafiksituationen.
- Ungefärlig kostnad: 6 euro

Med taxi:
- Ungefärlig tid: 20-25 minuter
- Taxi: Du kan hitta taxibilar eller boka en Uber från hamnens avlastningsområde. Taxiresan till flygplatsen tar ca 20-25 minuter, beroende på trafiksituationen.
- Ungefärlig kostnad: €25-30

Med privat bil:
- Ungefärlig tid: 20-25 minuter
- Resväg: När du lämnar hamnen följer du skyltarna mot "Airport" och är snart framme vid flygplatsen. Skyltarna kommer att vägleda dig hela vägen.
- Det finns flera betalparkeringar på Nice flygplats, där du kan parkera din bil på ett säkert sätt.

Hur tar jag mig till stadens centrum från hamnen i Nice?

Om du vill ta dig till stadskärnan från hamnen i Nice finns det flera olika transportalternativ.

Med kollektivtrafik:
- Ungefärlig tid: 10-15 minuter
- Spårvagn L1 eller L2: Några minuters promenad från hamnen hittar du spårvagnsstationen "Garibaldi" för linje 1 och "Port Lympia" för linje 2. Du kan ta spårvagn nr 1 i riktning mot "Las Planas" och gå av vid hållplatsen "Place Masséna" mitt i stadens hjärta. Resan till stadens centrum tar ca 10-15 minuter.
- Ungefärlig kostnad: 1,50 euro

Med taxi:
- Ungefärlig tid: 10 minuter
- Taxi: Du kan hitta taxibilar eller boka en Uber från hamnens avlastningsområde. Taxiresan till stadens centrum tar ca 10 minuter, beroende på trafiksituationen.
- Ungefärligt pris: 15-20 euro

Med privat bil:
- Ungefärlig tid: 10 minuter
- Resväg: För att nå stadens centrum från hamnen, följ skyltarna mot Nice centrum. Skyltarna kommer att vägleda dig längs vägen.
- Det finns flera betalparkeringar i Nice centrum, där du kan parkera din bil på ett säkert sätt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Golfo Aranci till Nice tar det minst 16 timmar 50 minuter att täcka de 357 km mellan Golfo Aranci och Nice.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Golfo Aranci och Nice på vintern) och färjerederiet (Corsica Ferries). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Golfo Aranci och Nice.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Golfo Aranci och Nice: Corsica Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Corsica Ferries, Moby Lines.

Färja Golfo Aranci Nice - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Golfo Aranci till Nice

Vad kan man besöka och göra i Nice?

En av Nice huvudattraktioner är den berömda Promenade des Anglais. Denna långa strandpromenad erbjuder otroliga vyer över Medelhavet, med sina fina sandstränder och turkosa vatten. Det är den perfekta platsen för en promenad, cykeltur eller bara för att njuta av solen.

Vieux-Nice är ett annat måste. Detta emblematiska distrikt är fullt av smala, slingrande gator, pittoreska torg och färgglada byggnader. Här finns gott om restauranger, kaféer och butiker samt den berömda marknaden Cours Saleya, där du kan provsmaka lokala specialiteter.

För att ta dig runt i Nice har du flera transportalternativ. Det finns ett väl utbyggt bussnät som gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Spårvagnar är också ett praktiskt och bekvämt sätt att ta sig runt i Nice. Om du föredrar ett mer miljövänligt alternativ kan du hyra en cykel eller använda självbetjäningssystemet för cykeluthyrning som finns i hela staden.

Om du är intresserad av kultur ska du besöka Musée Matisse, som är tillägnat en av de största franska målarna under 1900-talet. Du får inte heller missa Museum of Modern and Contemporary Art, med sin stora samling av modern konst.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid