Rekommenderad rutt
Golfo Aranci
Resa direkt till Civitavecchia med färja
Civitavecchia
Se priser
Alternativa rutter
Golfo Aranci
Resa med färja till Livorno
Livorno
Resa med tåg, samåkning till Civitavecchia
Civitavecchia
Se priser

Hur tar man sig från Golfo Aranci till Civitavecchia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Golfo Aranci till Civitavecchia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Golfo Aranci till Civitavecchia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Golfo Aranci till Civitavecchia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Golfo Aranci till Civitavecchia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Corsica Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Golfo Aranci Civitavecchia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Corsica Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Golfo Aranci till Civitavecchia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Golfo Aranci till Civitavecchia

Avgångshamn
Golfo Aranci
Italien
Sardinien
Ankomsthamn
Civitavecchia
Italien
Latium
Avstånd
219 km
Färjerederier
Corsica Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Golfo Aranci och Civitavecchia?

Om du vill resa mellan Golfo Aranci och Civitavecchia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Corsica Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Corsica Ferries Golfo Aranci Civitavecchia
Corsica Ferries
Corsica Ferries är ett fransk-italienska färjerederi som trafikerar Korsika och Sardinien från det franska och italienska fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Golfo Aranci-Civitavecchia och boka en biljett från Corsica Ferries mellan Golfo Aranci och Civitavecchia. Mer information om Corsica Ferries

Var avgår färjorna från i Golfo Aranci? Var anländer båtarna i Civitavecchia?

Avgångshamn i Golfo Aranci

Corsica Ferriess färjor till Civitavecchia avgår från följande hamnar i Golfo Aranci:

Golfo Aranci
Karta

Ankomsthamn i Civitavecchia

Corsica Ferries fartyg anländer till Civitavecchia från följande hamnar:

Civitavecchia
Karta
Andra alternativa avgångar från Golfo Aranci till Civitavecchia
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Golfo Aranci och Civitavecchia: Corsica Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Corsica Ferries.

Färja Golfo Aranci Civitavecchia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Golfo Aranci till Civitavecchia

Vad kan man besöka och göra i Civitavecchia?

En av Civitavecchias mest kända sevärdheter är utan tvekan Michelangelos fästning. Denna imponerande 1500-talsfästning byggdes för att skydda hamnen från piratattacker. Du kan promenera längs vallarna och njuta av en hisnande utsikt över Medelhavet.

En annan intressant sevärdhet är katedralen Saint Francis of Assisi. Katedralen byggdes på 1600-talet och har en imponerande arkitektur och är hem för magnifika fresker och religiösa målningar.

Om du vill koppla av är Civitavecchias stränder ett utmärkt val. Du hittar sträckor med fin sand och kristallklart vatten, perfekt för en solig dag ute. Populära stränder är Terme Taurine och Sant'Agostino.

När det gäller transport har Civitavecchia ett välutvecklat bussnät som trafikerar alla delar av staden och det omgivande området. Du kan också utforska staden till fots, eftersom det finns många intressanta platser inom bekvämt räckhåll från hamnen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid