Ginostra
Resa direkt till Vulcano med färja
Vulcano
Se priser

Hur tar man sig från Ginostra till Vulcano med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ginostra till Vulcano? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ginostra till Vulcano är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ginostra till Vulcano, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ginostra till Vulcano så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ginostra Vulcano som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ginostra till Vulcano behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ginostra till Vulcano

Avgångshamn
Ginostra
Italien
Eoliska öarna
Ankomsthamn
Vulcano
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
46 km
Färjerederier
Siremar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Ginostra och Vulcano?

Om du vill resa mellan Ginostra och Vulcano med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Siremar Ginostra Vulcano
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ginostra-Vulcano och boka en biljett från Siremar mellan Ginostra och Vulcano. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Ginostra? Var anländer båtarna i Vulcano?

Avgångshamn i Ginostra

Siremars färjor till Vulcano avgår från följande hamnar i Ginostra:

Ginostra (Stromboli)
Karta

Ankomsthamn i Vulcano

Siremar fartyg anländer till Vulcano från följande hamnar:

Vulcano
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ginostra Vulcano - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ginostra till Vulcano

Vad kan man besöka och göra i Vulcano?

En av Vulcanos huvudattraktioner är utan tvekan den aktiva vulkanen Gran Cratere. Du kan klättra upp till toppen för en hisnande utsikt över ön och det omgivande området. Klättringen kan vara lite knepig, men det är väl värt det för den som älskar äventyr. Se till att du har lämpliga kläder och följ de lokala guidernas råd.

För en stunds avkoppling får du inte missa Vulcanos varma källor, som är kända för sina läkande egenskaper. Du kan bada i det svavelrika vattnet, som anses vara bra för hudens hälsa.

Om du hellre vill upptäcka öns naturrikedomar kan du besöka kusten med magnifika svarta sandstränder och extraordinära klippformationer. Du kan också utforska Vulcanos naturreservat, som är hem för en mängd olika flora och fauna. Glöm inte att beundra månlandskapet runt omkring dig.

När det gäller lokaltrafiken är Vulcano en liten ö som man lätt kan utforska till fots. Men det finns också cyklar och skotrar att hyra för den som vill utforska snabbare och längre bort. Om du vill ta dig till de andra öarna i skärgården finns det regelbundna färjeturer från Vulcanos hamn.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid