Giglio
Resa direkt till Porto Santo Stefano med färja
Porto Santo Stefano
Se priser

Hur tar man sig från Giglio till Porto Santo Stefano med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Giglio till Porto Santo Stefano? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Giglio till Porto Santo Stefano är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Giglio till Porto Santo Stefano, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Giglio till Porto Santo Stefano så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Toremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Giglio Porto Santo Stefano som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Toremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Giglio till Porto Santo Stefano behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Giglio till Porto Santo Stefano

Avgångshamn
Giglio
Italien
Toscana
Ankomsthamn
Porto Santo Stefano
Italien
Toscana
Avstånd
20 km
Färjerederier
Toremar
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Giglio Porto Santo Stefano: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Giglio till Porto Santo Stefano kan du hitta biljetter från 162 kr för en person om du reser utan bil till 1041 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Giglio till Porto Santo Stefano är 544 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Giglio till Porto Santo Stefano är 1 timmar. De långsammaste färjorna tar 1 timmar att nå Porto Santo Stefano, medan de snabbaste båtarna anländer till Porto Santo Stefano på 1 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Giglio kl 06:00. Den sista båten till Porto Santo Stefano avgår från hamnen i Giglio kl 11:00.

Genomsnittspris för en Giglio till Porto Santo Stefano färjeöverfart
544 kr
Prisintervall för färjor Giglio Porto Santo Stefano (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
162 kr - 1041 kr
Genomsnittlig överfartstid Giglio Porto Santo Stefano
1 timmar
Avgångstid för första färjan till Porto Santo Stefano
06:00
Tid då sista färjan avgår till Porto Santo Stefano
11:00
Ankomsttid för första färjan till Porto Santo Stefano
07:00
Ankomsttid för sista färjan till Porto Santo Stefano
12:00

Vilka bolag trafikerar mellan Giglio och Porto Santo Stefano?

Om du vill resa mellan Giglio och Porto Santo Stefano med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Toremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Toremar Giglio Porto Santo Stefano
Toremar
Toremar grundades 1981 och har sitt säte i Italien. Företaget erbjuder överfarter mellan de toskanska öarna och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Giglio-Porto Santo Stefano och boka en biljett från Toremar mellan Giglio och Porto Santo Stefano. Toremar kör 4 överfarter per dag till Porto Santo Stefano från Giglio och restiden är 1 timmar. Mer information om Toremar
1 timmar
4 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Giglio? Var anländer båtarna i Porto Santo Stefano?

Avgångshamn i Giglio

Toremars färjor till Porto Santo Stefano avgår från följande hamnar i Giglio:

Giglio
Karta

Ankomsthamn i Porto Santo Stefano

Toremar fartyg anländer till Porto Santo Stefano från följande hamnar:

Porto Santo Stefano
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Giglio Porto Santo Stefano - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Giglio till Porto Santo Stefano

Vad kan man besöka och göra i Porto Santo Stefano?

Porto Santo Stefanos främsta attraktion är utan tvekan den magnifika sandstranden. Det kristallklara vattnet inbjuder till bad och solbad. Vattensportentusiaster kommer också att hitta gott om möjligheter till segling, kajakpaddling och dykning.

Själva staden har en charmig fiskehamn, där du kan njuta av färska skaldjur på en av de många traditionella restaurangerna. De pittoreska smala gatorna är fulla av livliga butiker, kaféer och barer.

Det finns också gott om intressanta platser att utforska på en promenad runt området. Missa inte Fortezza Spagnola, en fästning från 1500-talet med spektakulär havsutsikt. Historiefantaster kan också besöka det arkeologiska museet, där föremål från etruskisk tid visas upp.

För att utforska området kan man hyra en skoter eller en bil. Vägarna är väl underhållna och avstånden är relativt korta, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Om du föredrar det finns det också lokala bussar som tar dig till de omgivande byarna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid