Galatas
Resa direkt till Kosta med färja
Kosta
Se priser

Hur tar man sig från Galatas till Kosta med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Galatas till Kosta? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Galatas till Kosta är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Galatas till Kosta, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Galatas till Kosta så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Galatas Kosta som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Galatas till Kosta behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Galatas till Kosta

Avgångshamn
Galatas
Grekland
Ankomsthamn
Kosta
Grekland
Avstånd
212 km
Färjerederier
Hellenic Seaways
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Galatas och Kosta?

Om du vill resa mellan Galatas och Kosta med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Galatas Kosta
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Galatas-Kosta och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Galatas och Kosta. Mer information om Hellenic Seaways

Var avgår färjorna från i Galatas? Var anländer båtarna i Kosta?

Avgångshamn i Galatas

Hellenic Seawayss färjor till Kosta avgår från följande hamnar i Galatas:

Port of Galatas
Karta

Ankomsthamn i Kosta

Hellenic Seaways fartyg anländer till Kosta från följande hamnar:

Port of Kosta
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Galatas Kosta - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Galatas till Kosta

Vad kan man besöka och göra i Kosta?

Kosta är känt för sina vackra sandstränder och kristallklara vatten. Bland de mest populära stränderna i området finns Kosta Beach, där man kan koppla av och njuta av solen, och Agia Marina Beach för vattensportentusiaster.

Ett besök i staden ger dig också möjlighet att upptäcka många historiska platser. Passa på att besöka Kosta Castle, som har anor från 1200-talet och erbjuder en fantastisk panoramautsikt över regionen. Kostas arkeologiska museum är också ett måste för historieintresserade, med sin rika samling av gamla artefakter.

Om du vill utforska området runt Kosta kan du ta en färja till den närliggande ön Spetses. Spetses är känd för sin bohemiska atmosfär, sina vackra stränder och pittoreska gränder. Du kan också besöka öns museum över Bouboulina, en före detta hjältinna i det grekiska självständighetskriget.

När det gäller lokaltrafiken kan du enkelt ta dig runt i Kostas relativt lilla stadskärna till fots. Om du vill utforska omgivningarna rekommenderar vi att du hyr en cykel eller skoter, så att du kan njuta av det vackra landskapet samtidigt som du undviker trafikstockningar. Lokala bussar trafikerar också området, med regelbundna förbindelser till grannstäderna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid