Fournoi
Resa direkt till Leipsoi med färja
Leipsoi
Se priser

Hur tar man sig från Fournoi till Leipsoi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Fournoi till Leipsoi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Fournoi till Leipsoi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Fournoi till Leipsoi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Fournoi till Leipsoi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Fournoi Leipsoi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Fournoi till Leipsoi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Fournoi till Leipsoi

Avgångshamn
Fournoi
Grekland
Ankomsthamn
Leipsoi
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
40 km
Färjerederier
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Fournoi Leipsoi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Fournoi till Leipsoi kan du hitta biljetter från 104 kr för en person om du reser utan bil till 1388 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Fournoi till Leipsoi är 729 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Fournoi till Leipsoi är 1 timmar 54 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 5 minuter att nå Leipsoi, medan de snabbaste båtarna anländer till Leipsoi på 1 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Fournoi kl 09:05. Den sista båten till Leipsoi avgår från hamnen i Fournoi kl 21:00.

Genomsnittspris för en Fournoi till Leipsoi färjeöverfart
729 kr
Prisintervall för färjor Fournoi Leipsoi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
104 kr - 1388 kr
Genomsnittlig överfartstid Fournoi Leipsoi
1 timmar 54 minuter
Avgångstid för första färjan till Leipsoi
09:05
Tid då sista färjan avgår till Leipsoi
21:00
Ankomsttid för första färjan till Leipsoi
10:50
Ankomsttid för sista färjan till Leipsoi
23:05

Varför ta en färja från Fournoi till Leipsoi?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Fournoi till Leipsoi vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Leipsoi. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Fournoi till Leipsoi är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av en mycket uppmärksam personal
Under hela resan från Fournoi till Leipsoi kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
Njut av den friska havsluften
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. I Fournoi kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Leipsoi full av energi.
Det är inget problem att transportera din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du reser från Fournoi till Leipsoi i lugn och ro, utan att behöva vara rädd för att din motorcykel ska skadas. Du hittar den när du går i land vid ankomsten till Leipsoi.

Vilka bolag trafikerar mellan Fournoi och Leipsoi?

Om du vill resa mellan Fournoi och Leipsoi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Fournoi Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Fournoi-Leipsoi och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Fournoi och Leipsoi. Dodekanisos Seaways kör 2 överfarter i veckan till Leipsoi från Fournoi och restiden är 1 timmar 50 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
1 timmar 50 minuter
2 överfarter i veckan
Hellenic Seaways Fournoi Leipsoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Fournoi-Leipsoi och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Fournoi och Leipsoi. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Leipsoi från Fournoi och restiden är 2 timmar 10 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
2 timmar 10 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Fournoi? Var anländer båtarna i Leipsoi?

Avgångshamn i Fournoi

Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seawayss färjor till Leipsoi avgår från följande hamnar i Fournoi:

Fournoi
Karta

Ankomsthamn i Leipsoi

Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Leipsoi från följande hamnar:

Port of Leipsoi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Fournoi till Leipsoi tar det minst 1 timmar 50 minuter att täcka de 40 km mellan Fournoi och Leipsoi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Fournoi och Leipsoi på vintern) och färjerederiet (Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Fournoi och Leipsoi.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Fournoi och Leipsoi: Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Under din överfart mellan Fournoi och Leipsoi reser du 40 km.

För att åka med båt från Fournoi till Leipsoi kan du hitta priser från 104 kr för det lägsta, till 1388 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 729 kr.

Den första färjan avgår från Fournoi kl 09:05 till Leipsoi.

Den sista färjan till Leipsoi avgår vanligtvis från Fournoi kl 21:00.

Färja Fournoi Leipsoi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Fournoi till Leipsoi

Vad kan man besöka och göra i Leipsoi?

Ön Leipsoi har mycket att erbjuda. Huvudbyn, även känd som Leipsoi, är en idealisk utgångspunkt för att utforska det omgivande området. Du kan vandra genom de smala gatorna och beundra de traditionella vitkalkade husen, prydda med färgglad bougainvillea. Passa på att stanna till vid det pittoreska torget, där du kan njuta av en traditionell grekisk kopp kaffe medan du tittar på det lokala livet.

Stränderna i Leipsoi är en annan stor attraktion. Chochlakoura-stranden är en av de mest populära, med sin fina sand och kristallklara turkosa vatten. Om du vill ha mer avskildhet kan du åka till de ensliga stränderna Limnionas eller Katsadia. Glöm inte att ta med din dykutrustning för att utforska havsbotten, som är rik på marint liv.

För den historieintresserade erbjuder Leipsoi också ett antal fascinerande arkeologiska platser. Artemistemplet är ett av de mest anmärkningsvärda på ön. Det byggdes under den hellenistiska perioden och från sin kulle har man en fantastisk utsikt över det omgivande området.

För att ta dig runt på ön kan du hyra en skoter eller fyrhjuling från de lokala uthyrningsfirmorna. Det är ett praktiskt och roligt sätt att ta sig runt och upptäcka öns alla hörn. Du kan också använda den lokala busstrafiken som förbinder de olika byarna i Leipsoi.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid