Resa med båt från Formia till Pontinska öarna

Att resa med färja från Formia till Pontinska öarna är ett utmärkt val! Formia Pontinska öarna-färjor körs av 1 rederier (Laziomar) som trafikerar hamnarna i Ponza, Ventotene och Formia.

För att vara säker på att hitta en billig Formia Pontinska öarna båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Laziomar.

Färja Formia Pontinska öarna i siffror

Länder
Italien
Antal överfarter
4 överfarter per dag
Antal hamnar
3
Antal färjeförbindelser
2
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Formia Pontinska öarna färjerutter

Letar du efter en Formia till Pontinska öarna färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Formia och Pontinska öarna. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Laziomar erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Formia, Ventotene eller Ponza använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Formia Pontinska öarna färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Laziomar. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 2 färjerutter mellan Formia och Pontinska öarna!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Formia Pontinska öarna - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Formia till Pontinska öarna

Pontinska öarna: Ankomst med färja från Formia och utforskning av regionen

Den pontinska skärgården består av sex huvudöar: Ponza, Ventotene, Palmarola, Zannone, Gavi och Santo Stefano. Var och en av dessa öar har sin egen charm och sina egna särdrag.

Låt oss börja med Ponza, den största och mest utvecklade ön i skärgården. Med sina fridfulla vikar, kristallklara vatten, branta klippor och hemliga grottor är Ponza ett paradis för simmare och dykare. Passa på att besöka Grotta di Pilato, en spektakulär grotta som endast kan nås med båt. Strosa genom de smala gatorna i Ponza och upptäck de pittoreska butikerna, fisk- och skaldjursrestaurangerna och de livliga kaféerna.

Pontinska öarna: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Pontinska öarna är utan tvekan på sommaren, från juni till september. Under den här perioden ligger temperaturen runt 30 grader Celsius och himlen är i allmänhet klar, vilket ger perfekta förutsättningar för strand- och havsaktiviteter. Juli och augusti är de varmaste månaderna, med maximitemperaturer som ofta överstiger 35 grader Celsius. Det bör dock noteras att turisttillströmningen också är som störst under denna period, vilket kan leda till högre priser och trängsel.

Om du föredrar mildare temperaturer och en lugnare atmosfär är våren (mars till maj) och hösten (september till november) också bra tider att besöka Pontinska öarna. Temperaturerna ligger i genomsnitt runt 20 grader Celsius, vilket ger perfekta förutsättningar för vandring, kulturbesök och utforskning av den omgivande naturen. Under dessa mellansäsonger är priserna i allmänhet mer överkomliga och Pontinska öarna är mindre besökta av turister.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None