Flatey
Resa direkt till Stykkisholmur med färja
Stykkisholmur
Se priser

Hur tar man sig från Flatey till Stykkisholmur med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Flatey till Stykkisholmur? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Flatey till Stykkisholmur är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Flatey till Stykkisholmur, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Flatey till Stykkisholmur så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Seatours. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Flatey Stykkisholmur som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Seatours-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Flatey till Stykkisholmur behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Flatey till Stykkisholmur

Avgångshamn
Flatey
Island
Ankomsthamn
Stykkisholmur
Island
Avstånd
34 km
Färjerederier
Seatours
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Flatey Stykkisholmur: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Flatey till Stykkisholmur kan du hitta biljetter från 266 kr för en person om du reser utan bil till 347 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Flatey till Stykkisholmur är 312 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Flatey till Stykkisholmur är 1 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 30 minuter att nå Stykkisholmur, medan de snabbaste båtarna anländer till Stykkisholmur på 1 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Flatey kl 13:00. Den sista båten till Stykkisholmur avgår från hamnen i Flatey kl 19:30.

Genomsnittspris för en Flatey till Stykkisholmur färjeöverfart
312 kr
Prisintervall för färjor Flatey Stykkisholmur (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
266 kr - 347 kr
Genomsnittlig överfartstid Flatey Stykkisholmur
1 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Stykkisholmur
13:00
Tid då sista färjan avgår till Stykkisholmur
19:30
Ankomsttid för första färjan till Stykkisholmur
14:30
Ankomsttid för sista färjan till Stykkisholmur
21:00

Vilka bolag trafikerar mellan Flatey och Stykkisholmur?

Om du vill resa mellan Flatey och Stykkisholmur med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Seatours som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Seatours Flatey Stykkisholmur
Seatours
Seatours bedriver färjetrafik till Island, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Flatey och Stykkisholmur. På Vivanoda kan du jämföra priser för Flatey-Stykkisholmur och boka en biljett från Seatours mellan Flatey och Stykkisholmur. Seatours kör 14 överfarter i veckan till Stykkisholmur från Flatey och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om Seatours
1 timmar 30 minuter
14 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Flatey? Var anländer båtarna i Stykkisholmur?

Avgångshamn i Flatey

Seatourss färjor till Stykkisholmur avgår från följande hamnar i Flatey:

Flatey
Karta

Ankomsthamn i Stykkisholmur

Seatours fartyg anländer till Stykkisholmur från följande hamnar:

Stykkisholmur
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Flatey Stykkisholmur - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Flatey till Stykkisholmur

Vad kan man besöka och göra i Stykkisholmur?

En av stadens främsta attraktioner är Stykkisholmurs bymuseum, som ger en intressant inblick i regionens historia. Här finns utställningar om fiske, segling och lokalt hantverk samt historiska föremål. Missa inte miniutställningen om den isländske upptäcktsresanden Magnús Stephensen, som upptäckte nya landområden i regionen i början av 1800-talet.

Stykkisholmurs hamnpromenad är ett utmärkt ställe att promenera på och njuta av utsikten över fiskebåtarna och de omgivande öarna. Du kan också koppla av på något av hamnens charmiga kaféer och njuta av färska skaldjur och lokala specialiteter.

För friluftsentusiaster erbjuder området runt Stykkisholmur många spännande aktiviteter. Besök Snæfellsjökull nationalpark, känd för sin spektakulära vulkan och glaciär. Här kan du vandra, klättra på glaciärer och till och med gräva i lavagrottorna.

Om du vill utforska området ytterligare kan du hyra en bil eller ta en buss för att besöka närliggande platser som klippformationerna i Lóndrangar, de svarta sandstränderna i Djúpalónssandur och klipporna i Gerðuberg. Du kan också ta en båttur för att se fåglarna och sälarna i Breiðafjörður-fjorden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid