Resa med båt från Fethiye till Dodekaneserna

Att resa med färja från Fethiye till Dodekaneserna är ett utmärkt val! Fethiye Dodekaneserna-färjor körs av 2 rederier (Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins) som trafikerar hamnarna i Rhodos och Fethiye.

För att vara säker på att hitta en billig Fethiye Dodekaneserna båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Sea Service och Dodecanese Flying Dolphins.

Färja Fethiye Dodekaneserna i siffror

Länder
Turkiet
Grekland
Antal överfarter
7 överfarter i veckan
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
2
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Fethiye Dodekaneserna färjerutter

Letar du efter en Fethiye till Dodekaneserna färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Fethiye och Dodekaneserna. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Dodecanese Flying Dolphins eller Sea Service erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Fethiye eller Rhodos använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Fethiye Dodekaneserna färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Fethiye och Dodekaneserna!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Fethiye Dodekaneserna - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Fethiye till Dodekaneserna

Dodekaneserna: Ankomst med färja från Fethiye och utforskning av regionen

Först och främst är det viktigt att veta att det finns flera färjerederier som betjänar Dodekanesiska öarna. De mest kända är Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways och Anek Lines. Du kan jämföra priser på Vivanoda och sedan boka online.

De viktigaste hamnarna på Dodekaneserna är Rhodos, Kos och Kalymnos, som har förbindelser med många öar i regionen. Det finns också direktförbindelser mellan vissa av öarna, vilket kan vara praktiskt om du vill utforska flera öar samtidigt.

Dodekaneserna: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att resa till Dodekaneserna är utan tvekan sommaren, från juni till september. Under denna period är klimatet varmt och soligt, med medeltemperaturer som varierar mellan 25°C och 30°C. Dagarna är långa och du kan njuta av stränderna och vattensporterna. Juli och augusti är de varmaste månaderna, men också de mest turisttäta. Om du föredrar lite mer lugn och ro kan du välja juni eller september.

Å andra sidan är vintern den sämsta tiden att resa till Dodekaneserna. Från november till mars sjunker temperaturen avsevärt, med ett genomsnitt på 10°C. Vinden kan också vara ganska stark, vilket gör öarna otrevliga för utomhusaktiviteter. Dessutom kan vissa turistanläggningar vara stängda under denna period.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None