Favignana
Resa direkt till Marettimo med färja
Marettimo
Se priser

Hur tar man sig från Favignana till Marettimo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Favignana till Marettimo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Favignana till Marettimo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Favignana till Marettimo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Favignana till Marettimo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Favignana Marettimo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Favignana till Marettimo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Favignana till Marettimo

Avgångshamn
Favignana
Italien
Sicilien
Ankomsthamn
Marettimo
Italien
Sicilien
Avstånd
25 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
7 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Favignana Marettimo: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Favignana till Marettimo kan du hitta biljetter från 116 kr för en person om du reser utan bil till 775 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Favignana till Marettimo är 324 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Favignana till Marettimo är 1 timmar 11 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 40 minuter att nå Marettimo, medan de snabbaste båtarna anländer till Marettimo på 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Favignana kl 08:40. Den sista båten till Marettimo avgår från hamnen i Favignana kl 13:00.

Genomsnittspris för en Favignana till Marettimo färjeöverfart
324 kr
Prisintervall för färjor Favignana Marettimo (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
116 kr - 775 kr
Genomsnittlig överfartstid Favignana Marettimo
1 timmar 11 minuter
Avgångstid för första färjan till Marettimo
08:40
Tid då sista färjan avgår till Marettimo
13:00
Ankomsttid för första färjan till Marettimo
09:10
Ankomsttid för sista färjan till Marettimo
13:30

Varför ta en färja från Favignana till Marettimo?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Favignana till Marettimo vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Marettimo. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Favignana till Marettimo är ett idealiskt sätt att resa.

För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Favignana till Marettimo som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Favignana kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Marettimo flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Favignana och Marettimo kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.
För bekvämligheten i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Favignana till Marettimo genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.
Att äntligen ta sig tid att resa
Allt i vårt samhälle måste gå snabbt. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en Liberty Lines eller Siremar-färja för de 25 km mellan Favignana och Marettimo blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Det är inte omöjligt att du kommer att känna att du anlände till Marettimo för snabbt, eftersom upplevelsen är så trevlig!

Vilka bolag trafikerar mellan Favignana och Marettimo?

Om du vill resa mellan Favignana och Marettimo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Favignana Marettimo
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Favignana-Marettimo och boka en biljett från Liberty Lines mellan Favignana och Marettimo. Liberty Lines kör 7 överfarter per dag till Marettimo från Favignana och restiden är 30 minuter. Mer information om Liberty Lines
30 minuter
7 överfarter per dag
Siremar Favignana Marettimo
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Favignana-Marettimo och boka en biljett från Siremar mellan Favignana och Marettimo. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Favignana? Var anländer båtarna i Marettimo?

Avgångshamn i Favignana

Liberty Lines eller Siremars färjor till Marettimo avgår från följande hamnar i Favignana:

Favignana
Karta

Ankomsthamn i Marettimo

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Marettimo från följande hamnar:

Marettimo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Favignana till Marettimo tar det minst 30 minuter att täcka de 25 km mellan Favignana och Marettimo.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Favignana och Marettimo på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 7 överfarter per dag mellan Favignana och Marettimo.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Favignana och Marettimo: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Favignana och Marettimo reser du 25 km.

För att åka med båt från Favignana till Marettimo kan du hitta priser från 116 kr för det lägsta, till 775 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 324 kr.

Den första färjan avgår från Favignana kl 08:40 till Marettimo.

Den sista färjan till Marettimo avgår vanligtvis från Favignana kl 13:00.

Färja Favignana Marettimo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Favignana till Marettimo

Vad kan man besöka och göra i Marettimo?

En av Marettimos främsta attraktioner är dess spektakulära kustlinje. De branta klipporna reser sig majestätiskt över det kristallklara vattnet och bjuder på hisnande vyer. Du kan vandra längs kustvägarna för att njuta av dessa otroliga panoramabilder.

Ett annat måste i Marettimo är Benikulà-grottan. Grottan är tillgänglig med båt och är känd för sina unika klippformationer och slående färgpalett. Här kan du upptäcka stalaktiter och stalagmiter i konstiga former, vilket skapar en mystisk atmosfär.

Marettimo är också fullt av intressanta arkeologiska platser. Du kan besöka ruinerna av en gammal romersk fästning och utforska resterna av hus som går tillbaka till förhistorisk tid. Dessa platser vittnar om öns rika och fascinerande historia.

För att ta sig runt Marettimo är det viktigaste transportmedlet båt. Färjor går mellan ön och hamnen i Trapani på det sicilianska fastlandet. När du väl är här kan du hyra cyklar eller gå till fots för att utforska öns olika platser. Eftersom Marettimo är så liten är det lätt att ta sig runt till fots.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid