Favignana
Resa direkt till Levanzo med färja
Levanzo
Se priser

Hur tar man sig från Favignana till Levanzo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Favignana till Levanzo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Favignana till Levanzo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Favignana till Levanzo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Favignana till Levanzo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Favignana Levanzo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Favignana till Levanzo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Favignana till Levanzo

Avgångshamn
Favignana
Italien
Sicilien
Ankomsthamn
Levanzo
Italien
Sicilien
Avstånd
8 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
10 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Favignana Levanzo: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Favignana till Levanzo kan du hitta biljetter från 58 kr för en person om du reser utan bil till 694 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Favignana till Levanzo är 254 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Favignana till Levanzo är 31 minuter. De långsammaste färjorna tar 5 timmar 35 minuter att nå Levanzo, medan de snabbaste båtarna anländer till Levanzo på 10 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Favignana kl 07:30. Den sista båten till Levanzo avgår från hamnen i Favignana kl 15:10.

Genomsnittspris för en Favignana till Levanzo färjeöverfart
254 kr
Prisintervall för färjor Favignana Levanzo (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
58 kr - 694 kr
Genomsnittlig överfartstid Favignana Levanzo
31 minuter
Avgångstid för första färjan till Levanzo
07:30
Tid då sista färjan avgår till Levanzo
15:10
Ankomsttid för första färjan till Levanzo
07:40
Ankomsttid för sista färjan till Levanzo
16:15

Varför ta en färja från Favignana till Levanzo?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Favignana till Levanzo vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Levanzo. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Favignana till Levanzo är ett idealiskt sätt att resa.

För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. I Favignana kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Liberty Lines eller Siremar-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! Den friska havsluften och vågorna som gungar färjan kommer att lugna dig omedelbart. Du kommer att anlända till Levanzo och känna dig helt zen och energisk.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Favignana till Levanzo, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Liberty Lines eller Siremar-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Omvänt är en Favignana Levanzo-båtresa extremt avkopplande. Färjor som drivs av Liberty Lines eller Siremar är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du kommer garanterat att börja din semester i Levanzo redan utvilad.

Vilka bolag trafikerar mellan Favignana och Levanzo?

Om du vill resa mellan Favignana och Levanzo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Favignana Levanzo
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Favignana-Levanzo och boka en biljett från Liberty Lines mellan Favignana och Levanzo. Liberty Lines kör 10 överfarter per dag till Levanzo från Favignana och restiden är 10 minuter. Mer information om Liberty Lines
10 minuter
10 överfarter per dag
Siremar Favignana Levanzo
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Favignana-Levanzo och boka en biljett från Siremar mellan Favignana och Levanzo. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Favignana? Var anländer båtarna i Levanzo?

Avgångshamn i Favignana

Liberty Lines eller Siremars färjor till Levanzo avgår från följande hamnar i Favignana:

Favignana
Karta

Ankomsthamn i Levanzo

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Levanzo från följande hamnar:

Levanzo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Favignana till Levanzo tar det minst 10 minuter att täcka de 8 km mellan Favignana och Levanzo.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Favignana och Levanzo på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 10 överfarter per dag mellan Favignana och Levanzo.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Favignana och Levanzo: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Favignana och Levanzo reser du 8 km.

För att åka med båt från Favignana till Levanzo kan du hitta priser från 58 kr för det lägsta, till 694 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 254 kr.

Den första färjan avgår från Favignana kl 07:30 till Levanzo.

Den sista färjan till Levanzo avgår vanligtvis från Favignana kl 15:10.

Färja Favignana Levanzo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Favignana till Levanzo

Vad kan man besöka och göra i Levanzo?

Levanzo är mest känt för sina magnifika stränder och kristallklara vatten. Cala Dogana-stranden med sin fina sand och klara turkosa vatten är en perfekt plats att koppla av och njuta av solen under sommarsäsongen. Du kan också dyka och upptäcka öns magnifika havsbotten.

Förutom sina stränder erbjuder Levanzo också ett spektakulärt landskap som är perfekt för vandring. En av öns höjdpunkter är Grotta del Genovese, en förhistorisk grotta dekorerad med grottmålningar från den neolitiska perioden. Den guidade turen ger en fascinerande inblick i öns historia och dess forntida invånare. En annan populär vandring är till Monte di San Francesco, varifrån man kan beundra en hisnande panoramautsikt över hela ön.

När det gäller transport på ön finns det få bilar på Levanzo, vilket gör det till en idealisk plats att ta sig runt till fots eller med cykel. Du kan också hyra en båt för att utforska öns avskilda vikar och hemliga bukter. Om du vill ta dig till Levanzo från Sicilien kan du ta en färja från Trapani, som är den närmaste staden och har en flygplats.

Levanzo är ett perfekt resmål för naturälskare och de som vill koppla av i oförstörda omgivningar. Dess magnifika stränder, spektakulära landskap och lugna atmosfär gör det till ett riktigt Medelhavsparadis.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid