Ermioni
Resa direkt till Ydra med färja
Ydra
Se priser

Hur tar man sig från Ermioni till Ydra med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ermioni till Ydra? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ermioni till Ydra är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ermioni till Ydra, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ermioni till Ydra så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ermioni Ydra som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ermioni till Ydra behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ermioni till Ydra

Avgångshamn
Ermioni
Grekland
Peloponnesos
Ankomsthamn
Ydra
Grekland
Avstånd
20 km
Färjerederier
Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Ermioni Ydra: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Ermioni till Ydra kan du hitta biljetter från 139 kr för en person om du reser utan bil till 139 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Ermioni till Ydra är 139 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Ermioni till Ydra är 25 minuter. De långsammaste färjorna tar 25 minuter att nå Ydra, medan de snabbaste båtarna anländer till Ydra på 25 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Ermioni kl 06:45. Den sista båten till Ydra avgår från hamnen i Ermioni kl 16:00.

Genomsnittspris för en Ermioni till Ydra färjeöverfart
139 kr
Prisintervall för färjor Ermioni Ydra (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
139 kr - 139 kr
Genomsnittlig överfartstid Ermioni Ydra
25 minuter
Avgångstid för första färjan till Ydra
06:45
Tid då sista färjan avgår till Ydra
16:00
Ankomsttid för första färjan till Ydra
07:10
Ankomsttid för sista färjan till Ydra
16:25

Vilka bolag trafikerar mellan Ermioni och Ydra?

Om du vill resa mellan Ermioni och Ydra med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Ermioni Ydra
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ermioni-Ydra och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Ermioni och Ydra. Hellenic Seaways kör 3 överfarter per dag till Ydra från Ermioni och restiden är 20 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
20 minuter
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Ermioni? Var anländer båtarna i Ydra?

Avgångshamn i Ermioni

Hellenic Seawayss färjor till Ydra avgår från följande hamnar i Ermioni:

Ermioni
Karta

Ankomsthamn i Ydra

Hellenic Seaways fartyg anländer till Ydra från följande hamnar:

Port of Ydra
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ermioni Ydra - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ermioni till Ydra

Vad kan man besöka och göra i Ydra?

Det som gör Ydra så speciellt är att det inte finns några bilar eller motorcyklar i staden. Det betyder att besökarna kan njuta av en lugn och vilsam upplevelse utan att störas av trafiken. De enda transportmedel som finns på ön är åsnor och hästdragna vagnar, vilket bidrar till besökets charm.

Under din vistelse i Ydra finns det flera turistattraktioner som du inte får missa. Panagia-klostret, som ligger på en kulle med en fantastisk utsikt över staden, är ett måste. Ydras konstmuseum är en annan intressant plats med en samling moderna grekiska konstverk. Gamla stan är en labyrint av kullerstensgator, stenhus och charmiga kyrkor, perfekt för att gå vilse och upptäcka dolda skatter.

För friluftsentusiaster har Ydra också mycket att erbjuda. Du kan hyra en båt och utforska de avskilda vikarna som omger ön, vandra på de pittoreska stigarna som leder till panoramautsikt eller koppla av på en av de fina sandstränderna. Missa inte stranden Vlychos, som bara kan nås till fots eller med båt, och som erbjuder en lugn och oförstörd atmosfär.

När det gäller mat har Ydra många traditionella restauranger där du kan prova autentiska grekiska rätter. Fisk- och skaldjursspecialiteter är särskilt populära här, med rätter som grillad bläckfisk och färska räkor på menyn.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid