Ermioni
Resa direkt till Spetses med färja
Spetses
Se priser

Hur tar man sig från Ermioni till Spetses med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ermioni till Spetses? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ermioni till Spetses är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ermioni till Spetses, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ermioni till Spetses så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ermioni Spetses som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ermioni till Spetses behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ermioni till Spetses

Avgångshamn
Ermioni
Grekland
Peloponnesos
Ankomsthamn
Spetses
Grekland
Attica
Avstånd
15 km
Färjerederier
Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Ermioni Spetses: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Ermioni till Spetses kan du hitta biljetter från 139 kr för en person om du reser utan bil till 139 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Ermioni till Spetses är 139 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Ermioni till Spetses är 25 minuter. De långsammaste färjorna tar 25 minuter att nå Spetses, medan de snabbaste båtarna anländer till Spetses på 25 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Ermioni kl 12:45. Den sista båten till Spetses avgår från hamnen i Ermioni kl 22:15.

Genomsnittspris för en Ermioni till Spetses färjeöverfart
139 kr
Prisintervall för färjor Ermioni Spetses (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
139 kr - 139 kr
Genomsnittlig överfartstid Ermioni Spetses
25 minuter
Avgångstid för första färjan till Spetses
12:45
Tid då sista färjan avgår till Spetses
22:15
Ankomsttid för första färjan till Spetses
13:10
Ankomsttid för sista färjan till Spetses
22:40

Vilka bolag trafikerar mellan Ermioni och Spetses?

Om du vill resa mellan Ermioni och Spetses med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Ermioni Spetses
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ermioni-Spetses och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Ermioni och Spetses. Hellenic Seaways kör 3 överfarter per dag till Spetses från Ermioni och restiden är 20 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
20 minuter
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Ermioni? Var anländer båtarna i Spetses?

Avgångshamn i Ermioni

Hellenic Seawayss färjor till Spetses avgår från följande hamnar i Ermioni:

Ermioni
Karta

Ankomsthamn i Spetses

Hellenic Seaways fartyg anländer till Spetses från följande hamnar:

Spetses
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ermioni Spetses - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ermioni till Spetses

Vad kan man besöka och göra i Spetses?

En av de viktigaste sevärdheterna i Spetses är den gamla staden med sina kullerstensgator och traditionella hus med färgglada fönsterluckor. En behaglig känsla av nostalgi genomsyrar de smala gatorna, där du kan förlora dig själv i utforskandet av de små butikerna, lokala hantverksbutiker och traditionella tavernor.

Stadens mittpunkt är den pittoreska hamnen i Spetses, där fiskebåtar och lyxiga yachter möts. Det är den perfekta utgångspunkten för att utforska ön till fots eller med cykel. På tal om cykling, du kan hyra cyklar för att utforska ön i din egen takt. Det vanligaste transportmedlet är cykel, eftersom bilar inte är tillåtna i staden. Detta bidrar till att bevara den lugna atmosfären på Spetses.

En av de mest kända platserna i Spetses är Bouboulinas hus-museum, en hjältinna från det grekiska självständighetskriget. Besökare kan utforska detta historiska hus och lära sig mer om Greklands turbulenta historia.

Agia Marina-stranden är ett annat måste i Spetses. Bara en kort promenad från staden ligger denna gyllene sandstrand och dess kristallklara vatten är perfekt för avkoppling och simning. Det finns också andra stränder att utforska, som Kounoupitsa och Zogeria, båda vackra och perfekta för en lat dag i solen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid