Resa med båt från Durres till Friuli-Venezia Giulia

Att resa med färja från Durres till Friuli-Venezia Giulia är ett utmärkt val! Durres Friuli-Venezia Giulia-färjor körs av 1 rederier (Adria Ferries) som trafikerar hamnarna i Trieste och Durres.

För att vara säker på att hitta en billig Durres Friuli-Venezia Giulia båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Adria Ferries.

Färja Durres Friuli-Venezia Giulia i siffror

Länder
Albanien
Italien
Antal överfarter
1 överfarter i veckan
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Durres Friuli-Venezia Giulia färjerutter

Letar du efter en Durres till Friuli-Venezia Giulia färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Durres och Friuli-Venezia Giulia. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Adria Ferries erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Durres eller Trieste använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Durres Friuli-Venezia Giulia färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Adria Ferries. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Durres och Friuli-Venezia Giulia!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Durres Friuli-Venezia Giulia - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Durres till Friuli-Venezia Giulia

Friuli-Venezia Giulia: Ankomst med färja från Durres och utforskning av regionen

Regionens huvudstad är Trieste, en kulturell och arkitektonisk pärla. Börja ditt besök på Miramare Castle, som ligger vid kusten. Med sina välskötta trädgårdar och hisnande havsutsikt är detta slott en perfekt plats att ta en promenad och känna sig förflyttad tillbaka i tiden. Gå sedan till Piazza Unità d'Italia, Triestes huvudtorg, som kantas av majestätiska byggnader och erbjuder hisnande havsutsikt. Missa inte det historiska kaféet Caffè degli Specchi, där du kan njuta av en utsökt kopp kaffe och samtidigt insupa den livliga atmosfären på torget.

En annan juvel i regionen är staden Udine, känd för sin medeltida och renässansarkitektur. Strosa genom de smala gatorna i den historiska stadskärnan och beundra Piazza della Libertà, med sin fontän och imponerande Apollo-kolonn. Missa inte Castello di Udine, en fästning från 1400-talet med panoramautsikt över staden. För en unik kulinarisk upplevelse, stanna till vid en lokal osteria och prova regionala specialiteter som San Daniele-skinka och Montasio-ost.

Friuli-Venezia Giulia: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att resa i Friuli-Venezia Giulia är utan tvekan sommaren, från juni till september. Under denna period är temperaturerna behagliga och varierar mellan 22°C och 30°C. Dagarna är soliga och du kan göra det mesta av utomhusaktiviteterna, från stränderna vid Adriatiska havet till de magnifika vandringslederna i bergen.

Våren, från april till maj, är också en bra tid att besöka regionen. Temperaturerna börjar stiga och når i genomsnitt 15°C till 20°C. Landskapet förvandlas till ett veritabelt skådespel, med blommor som blommar och vingårdar som vaknar till liv. Var dock uppmärksam på att det kan förekomma regnskurar under denna period.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None