Dubrovnik
Resa direkt till Stari Grad med färja
Stari Grad
Se priser

Hur tar man sig från Dubrovnik till Stari Grad med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Dubrovnik till Stari Grad? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Dubrovnik till Stari Grad är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Dubrovnik till Stari Grad, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Dubrovnik till Stari Grad så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Jadrolinija. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Dubrovnik Stari Grad som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Jadrolinija-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Dubrovnik till Stari Grad behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Dubrovnik till Stari Grad

Avgångshamn
Dubrovnik
Kroatien
Dubrovnik-Neretva
Ankomsthamn
Stari Grad
Kroatien
Split-Dalmatien
Avstånd
137 km
Färjerederier
Jadrolinija
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Dubrovnik och Stari Grad?

Om du vill resa mellan Dubrovnik och Stari Grad med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Jadrolinija som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Jadrolinija Dubrovnik Stari Grad
Jadrolinija
Jadrolinija är ett färjerederi med säte i Split, Kroatien. Företaget grundades 1947 och erbjuder överfarter till flera destinationer i Kroatien och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Dubrovnik-Stari Grad och boka en biljett från Jadrolinija mellan Dubrovnik och Stari Grad. Mer information om Jadrolinija

Var avgår färjorna från i Dubrovnik? Var anländer båtarna i Stari Grad?

Avgångshamn i Dubrovnik

Jadrolinijas färjor till Stari Grad avgår från följande hamnar i Dubrovnik:

Dubrovnik
Karta

Ankomsthamn i Stari Grad

Jadrolinija fartyg anländer till Stari Grad från följande hamnar:

Stari Grad
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Dubrovnik Stari Grad - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Dubrovnik till Stari Grad

Vad kan man besöka och göra i Stari Grad?

En av höjdpunkterna i Stari Grad är den välbevarade historiska stadskärnan. Strosa längs de smala gatorna och upptäck traditionella stenhus, hemliga passager och pittoreska små torg. Glöm inte att besöka Stefansplatsen och 1500-talskyrkan, som erbjuder en hisnande utsikt över staden.

Ett annat måste är Stari Grad-museet, som har en stor samling historiska och arkeologiska föremål. Här kan du lära dig mer om stadens historia, från den grekiska ockupationen till nutid.

Området runt Stari Grad erbjuder också några fantastiska naturattraktioner. Bara några kilometer från staden ligger till exempel den vackra Maslinica-bukten, en perfekt plats att koppla av på stranden och njuta av den kroatiska solen. Du kan också utforska den omgivande landsbygden genom att hyra en cykel eller vandra.

När det gäller transport ligger Stari Grad inom bekvämt räckhåll från Split, regionens huvudstad. Det finns regelbundna färjeturer från Split till Stari Grad, vilket gör ön Hvar lättillgänglig för resenärer. Väl framme i Stari Grad kan du enkelt ta dig runt i staden till fots, eftersom allt ligger inom gångavstånd.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid