Rekommenderad rutt
Dieppe
Resa direkt till Newhaven med färja
Newhaven
Se priser
Alternativa rutter
Dieppe
Resa med buss, samåkning, tåg till Paris
Paris
Resa med buss, tåg, flyg till London
London
Resa med buss, samåkning till Newhaven
Newhaven
Se priser
Dieppe
Resa med buss till London
London
Resa med buss, samåkning till Newhaven
Newhaven
Se priser

Hur tar man sig från Dieppe till Newhaven med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Dieppe till Newhaven? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Dieppe till Newhaven är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Dieppe till Newhaven, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Dieppe till Newhaven så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som DFDS Seaways eller Transmanche Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Dieppe Newhaven som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Transmanche Ferries eller DFDS Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Dieppe till Newhaven behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Dieppe till Newhaven

Avgångshamn
Dieppe
Frankrike
Normandie
Ankomsthamn
Newhaven
Storbritannien
England
Avstånd
121 km
Färjerederier
DFDS Seaways, Transmanche Ferries
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
4 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Dieppe Newhaven: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Dieppe till Newhaven kan du hitta biljetter från 451 kr för en person om du reser utan bil till 3654 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Dieppe till Newhaven är 1214 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Dieppe till Newhaven är 4 timmar 18 minuter. De långsammaste färjorna tar 6 timmar 1 minuter att nå Newhaven, medan de snabbaste båtarna anländer till Newhaven på 4 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Dieppe kl 06:30. Den sista båten till Newhaven avgår från hamnen i Dieppe kl 23:59.

Genomsnittspris för en Dieppe till Newhaven färjeöverfart
1214 kr
Prisintervall för färjor Dieppe Newhaven (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
451 kr - 3654 kr
Genomsnittlig överfartstid Dieppe Newhaven
4 timmar 18 minuter
Avgångstid för första färjan till Newhaven
06:30
Tid då sista färjan avgår till Newhaven
23:59
Ankomsttid för första färjan till Newhaven
03:31
Ankomsttid för sista färjan till Newhaven
22:15

Varför ta en färja från Dieppe till Newhaven?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Dieppe till Newhaven vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Newhaven. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Dieppe till Newhaven är ett idealiskt sätt att resa.

För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Dieppe till Newhaven som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Dieppe kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Newhaven flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Dieppe och Newhaven kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Dieppe till Newhaven. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. På sträckan Dieppe-Newhaven ombord på Transmanche Ferries eller DFDS Seaways-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi befinner oss vid kusten letar vi ofta efter platser som erbjuder den bästa havsutsikten. Under överfarten från Dieppe till Newhaven, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Transmanche Ferries eller DFDS Seaways-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.

Vilka bolag trafikerar mellan Dieppe och Newhaven?

Om du vill resa mellan Dieppe och Newhaven med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Transmanche Ferries eller DFDS Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Transmanche Ferries Dieppe Newhaven
Transmanche Ferries
Transmanche Ferries bedriver färjetrafik till Frankrike och Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Dieppe och Newhaven. På Vivanoda kan du jämföra priser för Dieppe-Newhaven och boka en biljett från Transmanche Ferries mellan Dieppe och Newhaven. Mer information om Transmanche Ferries
DFDS Seaways Dieppe Newhaven
DFDS Seaways
DFDS Seaways är ett färjerederi med säte i Köpenhamn, Danmark, som tillhandahåller passagerar- och fordonsförbindelser mellan hamnar i norra Europa, inklusive hamnarna i Dover, Antwerpen och Calais till Storbritannien, men även mellan hamnarna i Oslo och Köpenhamn, mellan hamnar i Norge och Sverige och andra hamnar i Europa. På Vivanoda kan du jämföra priser för Dieppe-Newhaven och boka en biljett från DFDS Seaways mellan Dieppe och Newhaven. DFDS Seaways kör 3 överfarter per dag till Newhaven från Dieppe och restiden är 4 timmar. Mer information om DFDS Seaways
4 timmar
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Dieppe? Var anländer båtarna i Newhaven?

Avgångshamn i Dieppe

Transmanche Ferries eller DFDS Seawayss färjor till Newhaven avgår från följande hamnar i Dieppe:

Dieppe - Gare Maritime
Karta

Ankomsthamn i Newhaven

DFDS Seaways eller Transmanche Ferries fartyg anländer till Newhaven från följande hamnar:

Newhaven Ferry Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Dieppe till Newhaven tar det minst 4 timmar att täcka de 121 km mellan Dieppe och Newhaven.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Dieppe och Newhaven på vintern) och färjerederiet (Transmanche Ferries och DFDS Seaways). Det finns för närvarande 3 överfarter per dag mellan Dieppe och Newhaven.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Dieppe och Newhaven: Transmanche Ferries och DFDS Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av DFDS Seaways, Transmanche Ferries.

Under din överfart mellan Dieppe och Newhaven reser du 121 km.

För att åka med båt från Dieppe till Newhaven kan du hitta priser från 451 kr för det lägsta, till 3654 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1214 kr.

Den första färjan avgår från Dieppe kl 06:30 till Newhaven.

Den sista färjan till Newhaven avgår vanligtvis från Dieppe kl 23:59.

Färja Dieppe Newhaven - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Dieppe till Newhaven

Vad kan man besöka och göra i Newhaven?

Newhaven är mest känt för sin livliga hamn, som förbinder England och Frankrike via regelbundna färjeturer. Resenärer kan dra nytta av att det är lätt att ta sig till staden och börja sitt besök med att utforska själva hamnen. Från kajen har man fri utsikt över färjorna som anländer och avgår, vilket skapar en livlig och kosmopolitisk atmosfär.

I närheten av Newhaven kan naturälskare njuta av det magnifika kustlandskapet i South Downs National Park. Välmarkerade vandringsleder inbjuder till promenader och cykling genom grönskande dalar, dramatiska klippor och blomsterfyllda ängar. De berömda sju systrarna, en uppsättning ikoniska vita klippor, erbjuder hisnande vyer över Engelska kanalen och är väl värda ett besök.

För den som är intresserad av historia erbjuder Newhaven ett antal kulturella och historiska platser. Newhaven Museum, som ligger nära hamnen, erbjuder en rik utställning om stadens historia från dess medeltida ursprung till industriåldern. Fans av befästningar kan också besöka Fort Newhaven, ett före detta militärt fort på en kulle med panoramautsikt över kusten och staden.

När det gäller lokaltrafiken har Newhaven ett väl utbyggt bussnät, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Du kan också hyra cyklar för att utforska omgivningarna i din egen takt. Tåg är ett snabbt och bekvämt sätt att ta sig till grannstäderna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid