Diafani
Resa direkt till Chalki med färja
Chalki
Se priser

Hur tar man sig från Diafani till Chalki med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Diafani till Chalki? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Diafani till Chalki är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Diafani till Chalki, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Diafani till Chalki så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Diafani Chalki som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Diafani till Chalki behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Diafani till Chalki

Avgångshamn
Diafani
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Chalki
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
63 km
Färjerederier
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Diafani Chalki: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Diafani till Chalki kan du hitta biljetter från 104 kr för en person om du reser utan bil till 752 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Diafani till Chalki är 439 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Diafani till Chalki är 1 timmar 35 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 35 minuter att nå Chalki, medan de snabbaste båtarna anländer till Chalki på 1 timmar 35 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Diafani kl 09:40. Den sista båten till Chalki avgår från hamnen i Diafani kl 11:55.

Genomsnittspris för en Diafani till Chalki färjeöverfart
439 kr
Prisintervall för färjor Diafani Chalki (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
104 kr - 752 kr
Genomsnittlig överfartstid Diafani Chalki
1 timmar 35 minuter
Avgångstid för första färjan till Chalki
09:40
Tid då sista färjan avgår till Chalki
11:55
Ankomsttid för första färjan till Chalki
11:15
Ankomsttid för sista färjan till Chalki
13:30

Varför ta en färja från Diafani till Chalki?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Diafani till Chalki vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Chalki. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Diafani till Chalki är ett idealiskt sätt att resa.

Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Som en allmän regel är en resa från Diafani till Chalki mycket snabbare med flyg. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under överfarten Diafani-Chalki på Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Diafani till Chalki, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Njut av den friska havsluften
Hälsofördelarna med havsluft är många. Under överfarten Diafani-Chalki kan du gå ut på ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. Den friska havsluften och vågorna som gungar färjan kommer att lugna dig omedelbart. Du kommer att anlända till Chalki och känna dig helt zen och energisk.

Vilka bolag trafikerar mellan Diafani och Chalki?

Om du vill resa mellan Diafani och Chalki med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

ANEK Lines Diafani Chalki
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Diafani-Chalki och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Diafani-Chalki och boka en biljett från ANEK Lines mellan Diafani och Chalki. ANEK Lines kör 3 överfarter i veckan till Chalki från Diafani och restiden är 2 timmar 10 minuter. Mer information om ANEK Lines
2 timmar 10 minuter
3 överfarter i veckan
Blue Star Ferries Diafani Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Diafani-Chalki och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Diafani-Chalki och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Diafani och Chalki. Mer information om Blue Star Ferries
Sea Jets Diafani Chalki
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Diafani-Chalki och boka en biljett från Sea Jets mellan Diafani och Chalki. Mer information om Sea Jets

Var avgår färjorna från i Diafani? Var anländer båtarna i Chalki?

Avgångshamn i Diafani

ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jetss färjor till Chalki avgår från följande hamnar i Diafani:

Diafani
Karta

Ankomsthamn i Chalki

Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines fartyg anländer till Chalki från följande hamnar:

Chalki
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Diafani till Chalki tar det minst 2 timmar 10 minuter att täcka de 63 km mellan Diafani och Chalki.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Diafani och Chalki på vintern) och färjerederiet (ANEK Lines, Blue Star Ferries och Sea Jets). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Diafani och Chalki.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Diafani och Chalki: ANEK Lines, Blue Star Ferries och Sea Jets.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Innan du bokar, jämför priserna på ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Diafani Chalki kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Diafani och Chalki reser du 63 km.

För att åka med båt från Diafani till Chalki kan du hitta priser från 104 kr för det lägsta, till 752 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 439 kr.

Den första färjan avgår från Diafani kl 09:40 till Chalki.

Den sista färjan till Chalki avgår vanligtvis från Diafani kl 11:55.

Hur är en färjeöverfart från Diafani till Chalki?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Diafani och Chalki kan se ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Diafani till avstigning i Chalki, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i ANEK Lines, Blue Star Ferries och Sea Jets sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Diafani och Chalki.

Ombordstigning i Diafani

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Diafani Chalki med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Presentationstid i Diafanis hamn / Du bör anlända till hamnen i Diafani i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-bolag. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Diafani - Chalki / I Diafani visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-bokföringen vid Diafani färjeterminal. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Chalki / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Diafani som uppmanar dig att gå ombord. Med bil följer du ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jetss personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Överfart från Diafani till Chalki: ombord på fartyget...

Ombord på Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Färjans ankomst till Chalki

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Chalki:

  • Färjan går in i Chalki Harbour / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Chalkis hamn.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Diafani till Chalki i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Chalki.
  • Lämna fartyget och Chalki är ditt / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Chalki. Äntligen lämnar du hamnen och Chalki väntar på dig!
Färja Diafani Chalki - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Diafani till Chalki

Vad kan man besöka och göra i Chalki?

En av Chalkis främsta attraktioner är utan tvekan dess huvudstad, Nimborios. Denna charmiga by består av färgglada hus, smala gator och små traditionella kaféer med hisnande utsikt över Egeiska havet. Klocktornet, som ligger mitt i byn, är en annan anmärkningsvärd sevärdhet. Från tornet har man en magnifik panoramautsikt över hela ön.

Chalki är också känt för sina fantastiska stränder. Bland de mest populära är Pontamos-stranden, som är den största på ön och erbjuder kristallklart vatten, solstolar och parasoller. Stranden Ftenagia är mer avskild och erbjuder en fridfull upplevelse.

För att ta sig runt på ön är transportmöjligheterna relativt begränsade, vilket bidrar till Chalkis lugna atmosfär. De viktigaste alternativen är fotgängare, cyklar och skotrar. Det finns ingen biluthyrning på ön, vilket är perfekt för dem som vill utforska Chalki i sin egen takt.

Utanför ön Chalki kan man göra dagsutflykter till andra närliggande destinationer. Ett populärt alternativ är att ta en båt till Rhodos, den största ön i Dodekaneserna. Rhodos har en rik historia med sevärdheter som den medeltida gamla stadsdelen och stormästarnas palats.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid