Rekommenderad rutt
Diafani
Resa direkt till Anafi med färja
Anafi
Se priser
Alternativa rutter
Diafani
Resa med färja till Fri
Fri
Resa med färja till Anafi
Anafi
Se priser
Diafani
Resa med färja till Santorini
Santorini
Resa med färja till Anafi
Anafi
Se priser

Hur tar man sig från Diafani till Anafi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Diafani till Anafi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Diafani till Anafi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Diafani till Anafi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Diafani till Anafi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Diafani Anafi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries eller ANEK Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Diafani till Anafi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Diafani till Anafi

Avgångshamn
Diafani
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Anafi
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
145 km
Färjerederier
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
8 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Diafani Anafi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Diafani till Anafi kan du hitta biljetter från 231 kr för en person om du reser utan bil till 1966 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Diafani till Anafi är 1099 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Diafani till Anafi är 7 timmar 38 minuter. De långsammaste färjorna tar 8 timmar 40 minuter att nå Anafi, medan de snabbaste båtarna anländer till Anafi på 6 timmar 35 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Diafani kl 18:55. Den sista båten till Anafi avgår från hamnen i Diafani kl 20:55.

Genomsnittspris för en Diafani till Anafi färjeöverfart
1099 kr
Prisintervall för färjor Diafani Anafi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
231 kr - 1966 kr
Genomsnittlig överfartstid Diafani Anafi
7 timmar 38 minuter
Avgångstid för första färjan till Anafi
18:55
Tid då sista färjan avgår till Anafi
20:55
Ankomsttid för första färjan till Anafi
01:30
Ankomsttid för sista färjan till Anafi
05:35

Varför ta en färja från Diafani till Anafi?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Diafani till Anafi vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Anafi. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Diafani till Anafi är ett idealiskt sätt att resa.

Vila i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Diafani till Anafi är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Diafani-Anafi kan du gå ut på Blue Star Ferries eller ANEK Lines-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Anafi full av energi.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi befinner oss vid kusten letar vi ofta efter platser som erbjuder den bästa havsutsikten. Under överfarten från Diafani till Anafi, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Blue Star Ferries eller ANEK Lines-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.

Vilka bolag trafikerar mellan Diafani och Anafi?

Om du vill resa mellan Diafani och Anafi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries eller ANEK Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Diafani Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Diafani-Anafi och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Diafani-Anafi och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Diafani och Anafi. Mer information om Blue Star Ferries
ANEK Lines Diafani Anafi
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Diafani-Anafi och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Diafani-Anafi och boka en biljett från ANEK Lines mellan Diafani och Anafi. ANEK Lines kör 2 överfarter i veckan till Anafi från Diafani och restiden är 8 timmar 30 minuter. Mer information om ANEK Lines
8 timmar 30 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Diafani? Var anländer båtarna i Anafi?

Avgångshamn i Diafani

Blue Star Ferries eller ANEK Liness färjor till Anafi avgår från följande hamnar i Diafani:

Diafani
Karta

Ankomsthamn i Anafi

ANEK Lines eller Blue Star Ferries fartyg anländer till Anafi från följande hamnar:

Anafi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Diafani till Anafi tar det minst 8 timmar 30 minuter att täcka de 145 km mellan Diafani och Anafi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Diafani och Anafi på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries och ANEK Lines). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Diafani och Anafi.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Diafani och Anafi: Blue Star Ferries och ANEK Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Under din överfart mellan Diafani och Anafi reser du 145 km.

För att åka med båt från Diafani till Anafi kan du hitta priser från 231 kr för det lägsta, till 1966 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1099 kr.

Den första färjan avgår från Diafani kl 18:55 till Anafi.

Den sista färjan till Anafi avgår vanligtvis från Diafani kl 20:55.

Färja Diafani Anafi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Diafani till Anafi

Vad kan man besöka och göra i Anafi?

Anafis främsta attraktion är dess naturliga skönhet. Ön är omgiven av magnifika stränder med kristallklart vatten, perfekt för avkoppling och simning. Bland de mest populära stränderna finns Klisidi Beach, med sin gyllene sand och grunda vatten, och Katsouni Beach, känd för sitt oförstörda landskap och lugna atmosfär.

Förutom sina stränder erbjuder Anafi också imponerande bergslandskap. Vandringsentusiaster kan utforska stigarna som korsar bergen och erbjuder hisnande panoramautsikt. Passa på att besöka klostret Zoodochou Pigis, som ligger på en kulle, varifrån du kan beundra en hisnande panoramautsikt över ön.

Anafi är en relativt liten ö, vilket gör det lätt att ta sig runt till fots. Du kan också hyra en cykel eller skoter för att ta dig runt snabbare och utforska öns alla underverk. Ön har också lokalbussar som förbinder de olika byarna och stränderna.

När det gäller boende erbjuder Anafi en rad olika alternativ, från traditionella hotell till lägenheter med självhushåll. Lokala restauranger serverar läckra rätter gjorda på färska lokala råvaror, inklusive skaldjur, grönsaker och grekiska specialiteter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid