Corvo
Resa direkt till Santa Cruz das Flores med färja
Santa Cruz das Flores
Se priser

Hur tar man sig från Corvo till Santa Cruz das Flores med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Corvo till Santa Cruz das Flores? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Corvo till Santa Cruz das Flores är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Corvo till Santa Cruz das Flores, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Corvo till Santa Cruz das Flores så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Atlanticoline. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Corvo Santa Cruz das Flores som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Atlanticoline-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Corvo till Santa Cruz das Flores behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Corvo till Santa Cruz das Flores

Avgångshamn
Corvo
Portugal
Azorerna
Ankomsthamn
Santa Cruz das Flores
Portugal
Azorerna
Avstånd
24 km
Färjerederier
Atlanticoline
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Corvo Santa Cruz das Flores: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Corvo till Santa Cruz das Flores kan du hitta biljetter från 127 kr för en person om du reser utan bil till 127 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Corvo till Santa Cruz das Flores är 127 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Corvo till Santa Cruz das Flores är 40 minuter. De långsammaste färjorna tar 40 minuter att nå Santa Cruz das Flores, medan de snabbaste båtarna anländer till Santa Cruz das Flores på 40 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Corvo kl 08:30. Den sista båten till Santa Cruz das Flores avgår från hamnen i Corvo kl 17:00.

Genomsnittspris för en Corvo till Santa Cruz das Flores färjeöverfart
127 kr
Prisintervall för färjor Corvo Santa Cruz das Flores (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
127 kr - 127 kr
Genomsnittlig överfartstid Corvo Santa Cruz das Flores
40 minuter
Avgångstid för första färjan till Santa Cruz das Flores
08:30
Tid då sista färjan avgår till Santa Cruz das Flores
17:00
Ankomsttid för första färjan till Santa Cruz das Flores
09:10
Ankomsttid för sista färjan till Santa Cruz das Flores
17:40

Vilka bolag trafikerar mellan Corvo och Santa Cruz das Flores?

Om du vill resa mellan Corvo och Santa Cruz das Flores med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Atlanticoline som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Atlanticoline Corvo Santa Cruz das Flores
Atlanticoline
Atlanticoline är ett färjerederi med säte i Funchal, Portugal, som erbjuder färjetrafik mellan Azorerna och den portugisiska kusten. På Vivanoda kan du jämföra priser för Corvo-Santa Cruz das Flores och boka en biljett från Atlanticoline mellan Corvo och Santa Cruz das Flores. Mer information om Atlanticoline

Var avgår färjorna från i Corvo? Var anländer båtarna i Santa Cruz das Flores?

Avgångshamn i Corvo

Atlanticolines färjor till Santa Cruz das Flores avgår från följande hamnar i Corvo:

Corvo
Karta

Ankomsthamn i Santa Cruz das Flores

Atlanticoline fartyg anländer till Santa Cruz das Flores från följande hamnar:

Santa Cruz
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Corvo Santa Cruz das Flores - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Corvo till Santa Cruz das Flores

Vad kan man besöka och göra i Santa Cruz das Flores?

En av stadens huvudattraktioner är Cascata da Ribeira Grande, ett magnifikt vattenfall som bjuder på ett imponerande skådespel. Du kan vandra upp till vattenfallet och njuta av panoramautsikten över den omgivande naturen. Strandälskare kommer inte heller att bli besvikna, med den vackra Alagoa-stranden som är perfekt för att koppla av och njuta av solen.

Området runt Santa Cruz das Flores är också rikt på naturliga underverk. Besökare kan utforska naturparken Flores, som är hem för en mängd olika växter och djur, samt hisnande landskap. Vandrare kan följa de många vandringslederna som korsar ön och upptäcka panoramautsikter, spektakulära klippor och unika klippformationer.

När det gäller lokala transporter är det bäst att hyra en bil för att utforska öns skönhet på egen hand. Vägarna är väl underhållna och det är relativt lätt att köra. Det är också möjligt att resa med buss, men det bör noteras att tidtabellerna kan vara begränsade, så det är bäst att planera i förväg.

Själva staden erbjuder en lugn och fridfull atmosfär med sina färgglada traditionella hus och pittoreska gamla hamn. Besökare kan vandra på de smala gatorna och njuta av den avslappnade atmosfären i Santa Cruz das Flores. Staden har också ett antal restauranger och kaféer där besökare kan prova traditionella fisk- och skaldjursrätter och lokala specialiteter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid