Corralejo
Resa direkt till Playa Blanca med färja
Playa Blanca
Se priser

Hur tar man sig från Corralejo till Playa Blanca med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Corralejo till Playa Blanca? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Corralejo till Playa Blanca är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Corralejo till Playa Blanca, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Corralejo till Playa Blanca så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Naviera Armas, Fred Olsen Express eller Lineas Maritimas Romero. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Corralejo Playa Blanca som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas, Fred Olsen Express eller Lineas Maritimas Romero-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Corralejo till Playa Blanca behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Corralejo till Playa Blanca

Avgångshamn
Corralejo
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Playa Blanca
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
15 km
Färjerederier
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero
Frekvens av överfarter
20 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Corralejo Playa Blanca: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Corralejo till Playa Blanca kan du hitta biljetter från 208 kr för en person om du reser utan bil till 856 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Corralejo till Playa Blanca är 451 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Corralejo till Playa Blanca är 29 minuter. De långsammaste färjorna tar 35 minuter att nå Playa Blanca, medan de snabbaste båtarna anländer till Playa Blanca på 25 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Corralejo kl 06:15. Den sista båten till Playa Blanca avgår från hamnen i Corralejo kl 14:15.

Genomsnittspris för en Corralejo till Playa Blanca färjeöverfart
451 kr
Prisintervall för färjor Corralejo Playa Blanca (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
208 kr - 856 kr
Genomsnittlig överfartstid Corralejo Playa Blanca
29 minuter
Avgångstid för första färjan till Playa Blanca
06:15
Tid då sista färjan avgår till Playa Blanca
14:15
Ankomsttid för första färjan till Playa Blanca
06:40
Ankomsttid för sista färjan till Playa Blanca
14:40

Varför ta en färja från Corralejo till Playa Blanca?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Corralejo till Playa Blanca vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Playa Blanca. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Corralejo till Playa Blanca är ett idealiskt sätt att resa.

För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. I Corralejo kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Naviera Armas, Fred Olsen Express eller Lineas Maritimas Romero-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Playa Blanca full av energi.
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeturen från Corralejo Playa Blanca är raka motsatsen! Ombord, beroende på vilket fartyg från Naviera Armas, Fred Olsen Express eller Lineas Maritimas Romero som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du anländer till Playa Blanca utan stress och helt avslappnad.
För bekvämligheten i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Corralejo till Playa Blanca är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.

Vilka bolag trafikerar mellan Corralejo och Playa Blanca?

Om du vill resa mellan Corralejo och Playa Blanca med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas, Fred Olsen Express eller Lineas Maritimas Romero som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Corralejo Playa Blanca
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Corralejo-Playa Blanca och boka en biljett från Naviera Armas mellan Corralejo och Playa Blanca. Naviera Armas kör 6 överfarter per dag till Playa Blanca från Corralejo och restiden är 40 minuter. Mer information om Naviera Armas
40 minuter
6 överfarter per dag
Fred Olsen Express Corralejo Playa Blanca
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express är ett färjerederi med säte i Las Palmas, Kanarieöarna, som erbjuder avgångar till olika destinationer i Spanien och Portugal. På Vivanoda kan du jämföra priser för Corralejo-Playa Blanca och boka en biljett från Fred Olsen Express mellan Corralejo och Playa Blanca. Fred Olsen Express kör 7 överfarter per dag till Playa Blanca från Corralejo och restiden är 30 minuter. Mer information om Fred Olsen Express
30 minuter
7 överfarter per dag
Lineas Maritimas Romero Corralejo Playa Blanca
Lineas Maritimas Romero
Lineas Maritimas Romero bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Corralejo och Playa Blanca. På Vivanoda kan du jämföra priser för Corralejo-Playa Blanca och boka en biljett från Lineas Maritimas Romero mellan Corralejo och Playa Blanca. Lineas Maritimas Romero kör 7 överfarter per dag till Playa Blanca från Corralejo och restiden är 50 minuter. Mer information om Lineas Maritimas Romero
50 minuter
7 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Corralejo? Var anländer båtarna i Playa Blanca?

Avgångshamn i Corralejo

Naviera Armas, Fred Olsen Express eller Lineas Maritimas Romeros färjor till Playa Blanca avgår från följande hamnar i Corralejo:

Corralejo
Karta

Ankomsthamn i Playa Blanca

Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express eller Naviera Armas fartyg anländer till Playa Blanca från följande hamnar:

Playa Blanca
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Corralejo till Playa Blanca tar det minst 30 minuter att täcka de 15 km mellan Corralejo och Playa Blanca.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Corralejo och Playa Blanca på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas, Fred Olsen Express och Lineas Maritimas Romero). Det finns för närvarande 20 överfarter per dag mellan Corralejo och Playa Blanca.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Corralejo och Playa Blanca: Naviera Armas, Fred Olsen Express och Lineas Maritimas Romero.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero.

Innan du bokar, jämför priserna på Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Corralejo Playa Blanca kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Corralejo och Playa Blanca reser du 15 km.

För att åka med båt från Corralejo till Playa Blanca kan du hitta priser från 208 kr för det lägsta, till 856 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 451 kr.

Den första färjan avgår från Corralejo kl 06:15 till Playa Blanca.

Den sista färjan till Playa Blanca avgår vanligtvis från Corralejo kl 14:15.

Upplev en färjeöverfart från Corralejo till Playa Blanca

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Corralejo och Playa Blanca kan se ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Corralejo till avstigning i Playa Blanca, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Naviera Armas, Fred Olsen Express och Lineas Maritimas Romero sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Corralejo och Playa Blanca.

Ombordstigning i Corralejo

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Corralejo Playa Blanca med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Ankomsttid i Corralejos hamn / Du bör anlända till hamnen i Corralejo i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express eller Naviera Armas-bolag. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning för överfarten Corralejo - Playa Blanca / Vid färjeterminalen i Corralejo letar du efter Naviera Armas, Fred Olsen Express eller Lineas Maritimas Romero-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Playa Blanca / Informationsmeddelanden sänds i Corralejo färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. Med bil följer du Naviera Armas, Fred Olsen Express eller Lineas Maritimas Romeros personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på fartyget mellan Corralejo och Playa Blanca

På Naviera Armas, Fred Olsen Express eller Lineas Maritimas Romero-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Färjan närmar sig Playa Blanca, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Playa Blanca:

  • Playa Blanca Harbour är i sikte / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Playa Blancas hamn.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Playa Blanca Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Playa Blanca / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Det går ännu snabbare som fotgängare. Tullpersonalen i Playa Blancas hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen har din semester i Playa Blanca börjat på allvar!
Färja Corralejo Playa Blanca - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Corralejo till Playa Blanca

Vad kan man besöka och göra i Playa Blanca?

En av Playa Blancas huvudattraktioner är den berömda sandstranden Papagayo, som ofta anses vara en av de vackraste stränderna i Europa. Denna avskilda strand är omgiven av spektakulära vulkaniska klippor och erbjuder lugnt, grunt vatten, perfekt för simning och snorkling. Vattensportentusiaster kan också njuta av segling, jetski och vindsurfing i det omgivande området.

När man promenerar genom Playa Blancas centrum kan man upptäcka en mängd butiker, barer och restauranger som erbjuder såväl lokala specialiteter som internationella rätter. Marinan Marina Rubicón är också ett måste, med panoramautsikt över yachterna och fiskebåtarna.

Området runt Playa Blanca har också många sevärdheter som man inte får missa. Eldbergen, som ligger i Timanfaya nationalpark, erbjuder ett unikt månlandskap där besökarna kan upptäcka vulkaniska kratrar och fantastiska geologiska formationer. Det är möjligt att besöka parken med buss eller bil, men utflykter till fots eller med kamel är också mycket populära.

Resenärer som vill utforska ön ytterligare kan besöka byn Yaiza, en charmig traditionell by som har utsetts till en av de vackraste i Spanien. Med sina kullerstensgator, vita hus och hantverksbutiker är det en perfekt plats att promenera och upptäcka den lokala arkitekturen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid