Corralejo
Resa direkt till Lobos med färja
Lobos
Se priser

Hur tar man sig från Corralejo till Lobos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Corralejo till Lobos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Corralejo till Lobos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Corralejo till Lobos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Corralejo till Lobos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Naviera Nortour. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Corralejo Lobos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Nortour-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Corralejo till Lobos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Corralejo till Lobos

Avgångshamn
Corralejo
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Lobos
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
5 km
Färjerederier
Naviera Nortour
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Corralejo och Lobos?

Om du vill resa mellan Corralejo och Lobos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Nortour som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Nortour Corralejo Lobos
Naviera Nortour
Naviera Nortour bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Corralejo och Lobos. På Vivanoda kan du jämföra priser för Corralejo-Lobos och boka en biljett från Naviera Nortour mellan Corralejo och Lobos. Mer information om Naviera Nortour

Var avgår färjorna från i Corralejo? Var anländer båtarna i Lobos?

Avgångshamn i Corralejo

Naviera Nortours färjor till Lobos avgår från följande hamnar i Corralejo:

Corralejo
Karta

Ankomsthamn i Lobos

Naviera Nortour fartyg anländer till Lobos från följande hamnar:

Lobos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Corralejo Lobos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Corralejo till Lobos

Vad kan man besöka och göra i Lobos?

En av de mest symboliska platserna i Lobos är utan tvekan Lobosreservoaren. Denna enorma sjö täcker ett område på 8 km² och erbjuder hisnande vyer över det omgivande landskapet. Naturälskare kommer att uppskatta de många vandringslederna som löper längs reservoaren och ger möjlighet att promenera genom en idyllisk naturmiljö.

Området runt Lobos är också fullt av intressanta historiska och kulturella platser att besöka. Klostret San Pedro de Montes, ett före detta benediktinerkloster med anor från 1100-talet, är väl värt ett besök med sin gotiska arkitektur och magnifika korsgång. Historieintresserade kommer också att charmas av Castrojeriz Castle, en imponerande medeltida fästning från 800-talet, med panoramautsikt över staden och den omgivande landsbygden.

Det finns flera sätt att ta sig runt i Lobos och det omgivande området. Staden har ett nätverk av allmänna bussar, vilket gör det enkelt att ta sig till de olika turistattraktionerna i området. Du kan också hyra en bil för större frihet och oberoende. Cyklister kommer att uppskatta de många cykelvägarna som gör att de kan upptäcka regionen i sin egen takt.

När det gäller boende erbjuder Lobos en mängd olika alternativ som passar alla budgetar. Från mysiga hotell till pittoreska pensionat, det finns något för alla. Lokala restauranger erbjuder utsökta traditionella rätter med färska lokala råvaror.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid