Resa med båt från Cork till Wales

Att resa med färja från Cork till Wales är ett utmärkt val! Cork Wales-färjor körs av 1 rederier (Fastnet Line) som trafikerar hamnarna i Swansea och Cork.

För att vara säker på att hitta en billig Cork Wales båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Fastnet Line.

Färja Cork Wales i siffror

Länder
Irland
Storbritannien
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Cork Wales färjerutter

Letar du efter en Cork till Wales färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Cork och Wales. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Fastnet Line erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Cork eller Swansea använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Cork Wales färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Fastnet Line. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Cork och Wales!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Cork Wales - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Cork till Wales

Wales: Ankomst med färja från Cork och utforskning av regionen

Börja din resa i den livliga staden Cardiff, Wales huvudstad. Här kan du besöka det majestätiska Cardiff Castle, en historisk plats i hjärtat av staden. Ta sedan en promenad runt pittoreska Cardiff Bay och njut av dess många restauranger, barer och moderna attraktioner som det gåtfulla Millennium Centre. Missa inte heller St Fagans National Museum of History, som ger en fascinerande inblick i den walesiska kulturen genom århundradena.

Från Cardiff åker du till Swansea, en pulserande och kulturell hamnstad. Strosa längs stranden vid Swansea Bay, besök stadens National Water Museum och utforska marinan, där du hittar massor av trendiga restauranger och barer. Om du har tid får du inte missa Gowerhalvön, som är känd för sina gyllene sandstränder och orörda natur.

Wales: Bästa tiden att resa?

Wales har ett oceaniskt klimat, vilket innebär att det är tempererat men ganska fuktigt. Temperaturerna är milda året runt, med medeltemperaturer från 9°C på vintern till 20°C på sommaren.

Våren, från mars till maj, är en trevlig tid att resa i Wales. Landskapet är grönt och fullt av blommor, och temperaturerna börjar bli högre. Det regnar dock ofta och det kan fortfarande vara svalt. Därför är det viktigt att ta med varma, vattentäta kläder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None