Resa med båt från Cork till Cantabria

Att resa med färja från Cork till Cantabria är ett utmärkt val! Cork Cantabria-färjor körs av 1 rederier (Brittany Ferries) som trafikerar hamnarna i Santander och Cork.

För att vara säker på att hitta en billig Cork Cantabria båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Brittany Ferries.

Färja Cork Cantabria i siffror

Länder
Irland
Spanien
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Cork Cantabria färjerutter

Letar du efter en Cork till Cantabria färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Cork och Cantabria. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Brittany Ferries erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Cork eller Santander använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Cork Cantabria färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Brittany Ferries. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Cork och Cantabria!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Cork Cantabria - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Cork till Cantabria

Cantabria: Ankomst med färja från Cork och utforskning av regionen

Santander, Kantabriens huvudstad, är ditt första stopp. Denna livliga hamnstad är känd för sin vackra strandpromenad, Paseo de Pereda. Promenera längs denna strandpromenad och beundra den fantastiska utsikten över bukten och de omgivande bergen. Missa inte heller Palacio de la Magdalena, ett arkitektoniskt mästerverk som ligger på en halvö med fantastisk havsutsikt. Santander har också några fantastiska stränder, till exempel den berömda stranden El Sardinero, perfekt för att koppla av och njuta av solen.

Därefter åker du till Santillana del Mar, en liten medeltida stad med en unik charm. Strosa längs kullerstensgatorna och beundra de traditionella stenhusen. Missa inte Collegiate Church of Santa Juliana, en magnifik byggnad med anor från 1100-talet. Och om du är historieintresserad får du inte missa Altamira-grottan, känd för sina förhistoriska grottmålningar.

Cantabria: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Kantabrien är utan tvekan på sommaren, från juni till september. Vid den här tiden på året varierar medeltemperaturen mellan 20 och 25 grader Celsius, vilket ger perfekta förutsättningar för att utforska regionen. Dessutom kan du njuta av långa soliga dagar och uppfriskande bad på de många stränderna längs den kantabriska kusten.

Å andra sidan är den sämsta tiden att resa i Kantabrien vinter, från december till februari. Temperaturerna sjunker avsevärt, i genomsnitt mellan 8 och 10 grader Celsius, och det kan förekomma mycket nederbörd. Regn är vanligt förekommande och kan göra besöken mindre trevliga. Dessutom kan vissa bergsområden vara täckta av snö, vilket begränsar utomhusaktiviteter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None